breaking news Νέο

ΑΠΟΨΗ : Εισιτήριο ανόδου στα... αζήτητα!

ΑΠΟΨΗ : Εισιτήριο ανόδου στα... αζήτητα!

Ομάδες λοιπόν που κατά διαστήματα ξεπερνούν τις δυνατότητές τους, οικονομικές και αγωνιστικές, προκειμένου να παραμείνουν ή και να ανέβουν μια κατηγοριά την οποία με βάση την εικόνα τους δεν την δικαιούνται, διαφορετικά θα την είχαν κερδίσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και με τις δικές τους δυνάμεις, αρνούνται σήμερα το ανέξοδο εισιτήριο της ανόδου που τους προσφέρει η Ένωση.

***

Και το λάθος, κατά την άποψή μας, δεν γίνεται σήμερα που αρνούνται το εισιτήριο της ανόδου, σε μια κατηγορία στις υποχρεώσεις της οποίας γνωρίζουν οτι δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά όταν μαζεύουν παίκτες με το αζημίωτο απο τα τέσσερα σημεία της Ημαθίας, για να γευθούν την πρόσκαιρη χαρά της επιτυχίας!!

***

Και όταν οι ίδιοι οι παράγοντες των ομάδων αδυνατούν να αντιληφθούν το λάθος σκεπτικο που ακολουθούν, τότε επεμβαίνει, λέει η λογική, η οικεία ΕΠΣ και τους οδηγεί στον σωστό δρόμο.

***

Αυτήν ακριβώς την υποχρέωση καλύπτει η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, που επιβάλει η ΕΠΣ Ημαθίας. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση της προσπάθησε να κανει ομελέτα δίχως να σπάσει αβγά.

***

Εφάρμοσε μια δική της ευεργετική για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθιας απόφαση, με την οποία όμως διαφωνούσαν παράγοντες κάποιων ομάδων, επειδή προφανώς δεν εξυπηρετούσε, κατά την άποψη τους, τα βραχυπρόθεσμα συμφέροντά τους, και την εφάρμοσε με εκπτώσεις φροντίζονταςνα μην τους δυσαρεστήσει!!

***

Γιατί με τα σημερινά δεδομένα μόνο νεαρός που χρειάζεται “σπρώξιμο” δεν νοείται ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορια της Ενωσης μας!!

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής