breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Επισκέπτης μουσείου έπεσε σε μαύρη τρύπα, γιατί νόμιζε ότι ήταν ζωγραφιά

Μία απίστευτη περιπέτεια περίμενε έναν τουρίστα- επισκέπτη έκθεσης έργων τέχνης, καθώς, όταν επισκέφτηκε το μουσείο Serralves στο Πόρτο, για να δει από κοντά την έκθεση του διάσημου καλλιτέχνη Anish Kapoor, βρέθηκε μπροστά σε μία… μαύρη τρύπα. Έφτασε στο έργο «Descent into Limbo», αλλά δεν φανταζόταν πως ο μαύρος κύκλος ήταν πραγματικά τρύπα και όχι έργο τέχνης. Το κατάλαβε, δυστυχώς για αυτόν, όταν πάτησε σε αυτόν και έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων!

Ο Ανίς Καπούρ, ο σπουδαίος γλύπτης από τη Βομβάη, με την Εβραία μαμά και τον Ινδό μπαμπά, τα καταφέρνει και βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Είτε πρόκειται για το προκλητικό γλυπτό του, «Dirty Corner», στον κήπο των Βερσαλιών (που ο ίδιος το έλεγε «Ο κόλπος της Βασίλισσας», δηλαδή της Μαρίας Αντουανέτας), το οποίο καταβανδαλίστηκε με αντισημιτικά συνθήματα, είτε για «εικαστικές» παρεμβάσεις σε θεατρικά έργα, ο Ανίς Καπούρ κερδίζει τις εντυπώσεις.

*****

«Έλουσαν» το γαμπρό με 200 κιλά ρύζι!

Το έθιμο του ρυζιού είναι συνηθισμένο στους γάμους, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση «αιφνιδίασαν» το γαμπρό με 200 κιλά ρύζι!

Ο Δημήτρης και η Μαρία παντρεύτηκαν στις 12 Αυγούστου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, στο Ηράκλειο.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, υποδέχτηκαν το γαμπρό με 200 κιλά τσουβάλια ρύζι και βγαίνοντας από την εκκλησία, τον «έλουσαν» κανονικά!

Μπροστά ήταν όλοι οι φίλοι και συγγενείς, που αποθανάτισαν με τα κινητά τους το περιστατικό, ενώ η νύφη στεκόταν χαμογελαστή.

Μάλιστα, ο γαμπρός το απόλαυσε και με το παραπάνω, αφού στο τέλος φωτογραφήθηκε και με τους φίλους του.

*****

Δωδεκάχρονη «τράβηξε φωτογραφία» το τέρας του Λοχ Νες

Η 12χρονη Σαρλότ Ρόμπινσον από το Λιντς της Αγγλίας έγινε διάσημη, καθώς κατάφερε… να τραβήξει μια φωτογραφία, που απεικονίζει το τέρας του Λοχ Νες!

Σύμφωνα με τη Daily mail, η 12χρονη βρέθηκε στη λίμνη μαζί με τους γονείς της, για να δει από κοντά το φυσικό τοπίο, αλλά, έστω και κατά λάθος, τράβηξε μια φωτογραφία, που έγινε viral.

Πολλοί, που ειδικεύονται στο θέμα του μυστηρίου, που υπάρχει στη λίμνη, πιστεύουν πως είναι η καλύτερη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί εδώ και χρόνια και το μυστήριο διογκώνεται, με αποτέλεσμα να θέλουν όλο και περισσότεροι να βρεθούν στη γνωστή λίμνη!

*****

Προσπάθησε να …κόψει δρόμο με το ΙΧ και …«κόλλησε» στο πεζοδρόμιο!

Υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του ίδιου, αλλά και του μικρού αυτοκινήτου SMART που οδηγούσε, ο ηλικιωμένος οδηγός, ο οποίος κατάφερε να το «κολλήσει» στο πεζοδρόμιο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο οδηγός, ενώ εκινείτο επί της οδού Αριστοδήμου στην Καλαμάτα, προσπάθησε παρανόμως να συνεχίσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου …καβαλώντας το πεζοδρόμιο, για να το διασχίσει κάθετα.

Ο οδηγός όμως δεν τα κατάφερε, αντιθέτως η προσπάθειά του είχε ως αποτέλεσμα να «κολλήσει» επάνω στο πεζοδρόμιο!

Αμέσως, όσοι είδαν το περιστατικό ή/και άκουσαν το θόρυβο από το «κάρφωμα» του ΙΧ στο πεζοδρόμιο, έσπευσαν και βοήθησαν τον άτυχο οδηγό, ανασηκώνοντας και σπρώχνοντας το μικρό κι ελαφρύ αυτοκίνητο, ώστε να κατέβει από το πεζοδρόμιο! 

Στα κενά που υπάρχουν επί του πεζοδρομίου συχνά βλέπει κανείς καρότσια και μηχανάκια να «κόβουν δρόμο», κάνοντας αναστροφή, ποτέ όμως, μέχρι σήμερα, δεν είχε επιδιώξει κάτι τέτοιο οδηγός αυτοκινήτου!

*****

Παγωτό με γεύση φέτα τώρα και στη Νέα Υόρκη!

Μπορεί για την Ελλάδα το παγωτό με γεύση φέτα να είναι γεγονός εδώ και καιρό, αλλά στη Νέα Υόρκη αποτελεί νέο προϊόν, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Τη νέα γεύση παγωτού λανσάρει το κατάστημα «Davey’s Ice Cream» το φετινό Αύγουστο στην «καρδιά» της Αμερικής και σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει σαν βάση τη φέτα και το μπρι.

Το «You Feta Believe It!», όπως ονομάζεται η νέα γεύση παγωτού, αποτελεί μια μείξη φέτας, τυροπήγματος με γκουάβα και πικάντικου crumble.

Η δεύτερη ασυνήθιστη γεύση ονομάζεται «The Presidential Sweet Brie». Περιέχει κρεμώδες τυρί μπρι, σκόρδο ψημένο στο φούρνο και κομματάκια γαλλικού τοστ με ψωμί brioche.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 5.50 δολάρια ανά μπάλα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όμως, «τιμούν» τις ασυνήθιστες γεύσεις, όπως είναι και το παγωτό με γεύση ροζέ κρασί και σορμπέ με ανανά και ιβίσκο.

*****

Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό : «Τοτέ, σε 9 μήνες ο πελαργός θα σου φέρει ένα καινούργιο αδελφάκι !!!»

«Αλήθεια;;;»

«Είσαι χαρούμενος Τοτέ;;;»

«Ναι πολύ!!! Αλλά ρε μπαμπά, έξω κυκλοφορούν ένα σωρό γυναικάρες, εσύ τον πελαργό βρήκες;»


«Έλουσαν» το γαμπρό με 200 κιλά ρύζι!
Δωδεκάχρονη «τράβηξε φωτογραφία» το τέρας του Λοχ Νες
το τέρας του Λοχ Νες
Προσπάθησε να …κόψει δρόμο με το ΙΧ και …«κόλλησε» στο πεζοδρόμιο!
Παγωτό με γεύση φέτα τώρα και στη Νέα Υόρκη!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής