breaking news Νέο

Εν όψει του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του φιλικού σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας Θ. Ζαγοράκης και Τ. Παπατζίκος

Εν όψει του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του φιλικού σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας  Θ. Ζαγοράκης και Τ. Παπατζίκος

Όλο και πλησιάζουμε στην 17η Σεπτεμβρίου, ημέρα στην οποία και πρόκειται να λάβει χώρα ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με μια ομάδα - φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

Οι επαφές και συζητήσεις γύρω από αυτό του φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι είναι σχεδόν καθημερινές το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον πρόεδρο και αρχηγό των παλαιμαχων παικτών της ομάδας της Βέροιας Τάκη Παπατζίκο και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μάλιστα, χθες το μεσημέρι οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν εκ νεου τηλεφωνικά, με τον “καπταιν” της πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 να ενημερώνει τον “Πασαρέλα” της Βέροιας ότι ανάμεσα στους παίκτες με τους οποίους θα αγωνισθούν με την δική του ομαδα θα είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βασίλης Τσιάρτας, Παντελής Καφές, Γιάννης Θωμαϊδης, Γιώργος Καραγκούνης, Αγγελος Μπασινάς και Σνάουτσερ.

Επιθυμία του Μίμη Δομάζου

να αγωνισθεί με την Βέροια!

Ο, δε, Τάκης Παπατζίκος από την πλευρά του, έκανε γνωστό στον Θοδωρή Ζαγοράκη την επιθυμία να παρευρεθούν στο ματς αυτό ο Λάκης Σημαιοφορίδης ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Μίμης Δομάζος, με τον τελευταίο μάλιστα να θέλει να αγωνισθεί για κάποια λεπτά με τα χρώματα της “Βασίλισσας του Βορρά”!

 

“Στοπ” σε φιλικά με Κέρκυρα,

Καρδίτσα και Βουλγαρική ομάδα

μέσα στον Σεπτέμβριο

• Από κει και πέρα, την επιθυμία για την διεξαγωγή φιλικών συναντήσεων με τον σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εξέφρασαν αντίστοιχα σύλλογοι της Κέρκυρας, της Καρδίτσας αλλά και σύλλογος από την Βουλγαρία (μεσω του Κώστα Μπίκα) μέσα στον Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, κρίθηκε ανέφικτο από τα μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων παικτών της Βέροιας, μιας και - όπως τονίζουν συνεχώς - προέχει αυτό και μονο το φιλικό με την ομάδα του Θοδωρή Ζαγοράκη για τον επόμενο μήνα. Με την ευκαιρία καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη της διοίκησης, και δη όσοι διαμένουν εκτος Βέροιας, προκειμένου να ενημερωθούν εγκαίρως για τις λεπτομέρειες του φιλικού της 17ης Σεπτεμβρίου, στο οποίο συνδιοργανωτές είναι και το ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, η ΕΠΣΗ, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο ΓΑΣ Βέροια και πολύ πιθανόν η ΠΕ Ημαθίας.

 

Βγαίνουν τα εισιτήρια

• Τέλος, όπως έγινε γνωστό, μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανόν να εκδοθούν και τα εισιτήρια της εν λόγω φιλικής συνάντησης, τα οποία και ο κόσμος θα είναι σε θέση να προμηθευτεί, δεδομένου ότι η ζήτηση για αυτά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής