breaking news Νέο

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 5 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 5 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) :

 

1. Ανάκληση αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 203 του Ν. 4555/2018 (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1)

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων ανοικτού διαγωνισμού  του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ» (Α.Μ. 29/2018) 

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αγωγών αρδευτικού δικτύου».

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων συνοπτικού ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ»(A.M. 5/2018)

5. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των υπ΄αρίθ.143 & 144 αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής