breaking news Νέο

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-1, νίκησε στις λεπτομέρειες

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-1, νίκησε στις λεπτομέρειες

Νέα φιλική νίκη της Αγκαθιάς, αυτή τη φορά επί του αξιόμαχου Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 40' με τον Ραφαηλ Σούκια, που αξιοποίησε σέντρα του Ζαχαριουδάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωακειμίδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ στο 53' με τον Μουχτάρη.

Το παιχνίδι στη συνέχεια ατόνισε με την Νίκη Αγκαθιάς στο τελευταίο 20λεπτο να ανεβάζει στροφές και στο 87 ο  Άγγλος Κεν που είχε μπει αλλαγή κέρδισε πέναλτι που την εκτέλεσε τον ανέλαβε ο ίδιος διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές ο Σταύρος Κωστογλίδης της νικήτριας και ο Γιάννης Καψαλιάρης των φιλοξενούμενων χρησιμοποίησαν τους:

 

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Τόλιος, Τριανταφυλλίδης, Ρογγότης, Γιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Αβραμόπουλος, Σούκιας, Ζαχαριουδάκης, Λαζόπουλος, Γκαλοσάνι, Χατζόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Αβραάμ, Στυλίδης, Ζησόπουλος, Κεν, Κίτσας.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Κούβαρος Μ., Βοργιατζίδης, Τζάνι, Σερασκιέρης, Κουντρουλιάς, Μουχτάρης, Συμεωνίδης, Φραγγής, Ρόκκο. Αγωνίστηκαν και οι Κούβαρος Α., Κολίτσης, Τσαλίλι, Τουλουμτζής, Κουκλανιώτης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής