breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 2-1. Και τα δύο γκολ ο Σάκης Κανούλας

ΒΕΡΟΙΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 2-1. Και τα δύο γκολ ο Σάκης Κανούλας

Με νίκη συνοδεύτηκε και το δεύτερο φιλικό που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της αυτή τη φορά στο γήπεδο του Τσοτυλίου, όπου όπως είναι γνωστό πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αντίπαλος της η Νεάπολη Κοζάνης που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της οικείας ΕΠΣ.

Ο Νίκος Παπανώτας χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρώτο 45λεπτο να είναι πιο δραστήριοι και πιο αποτελεσματικοί και να προηγούνται με 2-0, με γκολ που και τα δύο σημείωσε ο Σάκης Κανούλας.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ομάδα της Κοζάνης να μειώνει στο 90' με απευθείας κτύπημα φάουλ.

Η ΒΕΡΟΙΑ που ξεκίνησε ζωηρά το παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 15' με κοντινό πλασέ του Κανούλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα (στο 23') η ΒΕΡΟΙΑ που συνέχισε να είναι καλύτερη ζευγάρωσε τα τέρματα της με τον ίδιο παίκτη.

Ο Κυριακίδης έβγαλε την σέντρα και ο Κανούλας ψύχραιμα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε με διαφορετική ενδεκάδα στο γήπεδο και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Παρόλα αυτά συνέχισε να είναι καλύτερη δίχως όμως να δημιουργεί τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Με την αντίπαλο της την Νεάπολη Κοζάνης στην εκπνοή του αγώνα να πετυχαίνει το γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπουτσίδη.

Με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Αλέξης Βεργώνης που έχει συμφωνήσει με τη ΒΕΡΟΙΑ, ενώ στην επανάληψη έπαιξε και ο Γιάννης Ιωάννου που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Εθνικό Φιλιππιάδος και την Δόξα Κρανούλας.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν:

ΒΕΡΟΙΑ (α' ημίχρονο) Μπλατσιώτης (36' Τέντζερης), Τρούπκος, Τσιότρας, Τσουλχαϊ, Μαραγκός, Βεργώνης, Τσικόπουλος, Μπακάλης, Κανούλας, Μπλέτσας, Κυριακίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (β' ημίχρονο) Τέντζερης (60' Ντιούδης), Μούχαλης, Λεφίδης, Ράδης, Μουρατίδης, Μισαηλίδης, Σοφιανίδης, Παπουτσίδης Τ., Ζυγκερίδης, Ιωάννου, Σκαθαρούδης.

ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ζαρκοδήμος Γ., Δημητριάδης, Αλεξίου, Ζαγκουντίνος, Καραγιάννης, Παντούρι, Παπουτσίδης, Στεργιόπουλος, Φουργκατσιώτης, Φασούλας, Ζαρκοδήμος Π. Έπαιξαν ακόμη οι Τζημόπουλος, Μωϋσιάδης, Μιχαηλίδης, Ευσταθιάδης, Τουλιόπουλος, Αγκαστρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής