breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Πωλείται το ιπτάμενο παλάτι της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ!

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ πουλάει το υπερπολυτελές τζετ της, τύπου Boeing 747-8, κατασκευασμένο το 2012, με μόλις 403 ώρες πτήσης. Το Jet 747-8I Jumbo έχει ανακαινιστεί ριζικά και η τιμή του εκτιμάται πως υπερβαίνει τα 350 εκατομμύρια ευρώ. Είναι δηλαδή ένα ιπτάμενο παλάτι.

Το διώροφο αεροπλάνο, είναι εξοπλισμένο με 76 θέσεις επιβατών και 18 θέσεις για πλήρωμα. Διαθέτει βασιλική σουίτα, 10 μπάνια, γιγαντιαία τραπεζαρία και ιατρείο. Αρχικά σχεδιάστηκε, για να μεταφέρει 467 άτομα, αλλά η βασιλική οικογένεια του Κατάρ αφαίρεσε τις περισσότερες θέσεις επιβατών, για να μεγιστοποιήσει το χώρο. Διακοσμημένο σε μπλε, λευκό και χρυσό με πολυτελή έπιπλα, διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους, όπως η τραπεζαρία, η οποία διπλασιάζεται ως αίθουσα συνεδριάσεων με 14 υπερ-άνετες πολυτελείς πολυθρόνες.

Στους δύο ορόφους του αεροσκάφους υπάρχουν σαλόνια και γραφεία, όλα με πολυτελή επίπλωση και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας. Το αεροπλάνο διαθέτει μόνο μία βασιλική σουίτα, με ένα διπλό κρεβάτι και ξύλινες διακοσμήσεις.

Σύμφωνα με την αγγελία πώλησης, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Controller, (ειδικό website για την πώληση μεταχειρισμένων αεροσκαφών), το Boeing 747-8I έχει μόλις 403,2 ώρες πτήσης με 181 κύκλους (απογείωση και προσγείωση), δηλαδή είναι σχεδόν ολοκαίνουργιο.

Για το τεσσάρων κινητήρων G E GenX 2B67 αεροσκάφος δεν έχει οριστεί τιμή πώλησης και οι πιθανοί αγοραστές καλούνται να απευθύνονται στην AMAC Aerospace στην Ελβετία, για να υποβάλουν προσφορές.

Σύμφωνα με το Perth Now, το εντυπωσιακό τζετ μπορεί να πωληθεί έως και 550 εκατ. ευρώ.

*****

• Τρία αδέλφια έπαθαν την πλάκα τους! Βρέθηκαν μπροστά σε ένα γιγάντιο καλαμάρι!

Μόνον... η καρδούλα τους ξέρει την τρομάρα που πέρασαν τρία αδέλφια στη Νέα Ζηλανδία, που έπεσαν μπροστά σε ένα καλαμάρι - τέρας...

Οι τρεις αδελφοί, ο Ντάνιελ, ο Τζακ και ο Μάθιου, βρίσκονταν στην αμμουδιά και αναζητούσαν ένα καλό σημείο, για να βουτήξουν στη θάλασσα, όταν αντίκρισαν το τεράστιο καλαμάρι, να έχει ξεβραστεί στην παραλία.

Δημοσίευσαν την ιστορία τους στη σελίδα Ocean Hunter Spearfishing και Freediving Specialists στο Facebook, αφήνοντας εμβρόντητους όσους την επισκέπτονταν.

Όπως είπαν, περπατούσαν σε παραλία του Γουέλινγκτον στη Νέα Ζηλανδία, εντελώς αμέριμνοι. Τότε ήταν που συνάντησαν μπροστά τους στην αμμουδιά ένα γιγάντιο καλαμάρι, ένα πλάσμα που ζει στα βάθη των ωκεανών.

*****

• Ο θάμνος που «κολάζει» μεθυσμένους άνδρες και γυναίκες

Το σπίτι του Κιθ Τάισεν, στο Σέφιλντ, έχει γίνει πόλος έλξης για τους μεθυσμένους, λόγω του εντυπωσιακού θάμνου, που ο ίδιος έχει επιμεληθεί στο φράχτη.

Ο ηλικιωμένος κηπουρός φροντίζει το θάμνο εδώ και 40 χρόνια. Αρχικά είχε σχηματίσει έναν Έλληνα Θεό, όμως από το 2000 ο θάμνος έχει πάρει τη μορφή μιας γυναίκας.

Έκτοτε ξεκίνησαν και τα προβλήματα, καθώς, όπως σημειώνει στο BBC, η δημιουργία του έχει γίνει βορά στις ορέξεις των μεθυσμένων. «Σκαρφαλώνουν πάνω της και ανοίγουν τα πόδια της - ξέρετε, είναι αηδιαστικό», αναφέρει.

«Ξύπνησα ένα πρωί κατά τις 04:30 και υπήρχε ένας τύπος πάνω της, που προσποιούταν ότι έκανε σεξ μαζί της. Ήταν αρρωστημένο. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός, απ' όλες τις απόψεις». Απ' ό,τι λέει πάντως, δεν είναι μόνο άντρες, που «κολάζονται» από τον εντυπωσιακό θάμνο του. «Κάποιες φορές ανεβαίνουν και γυναίκες πάνω της», λέει.

Έχοντας αγανακτήσει από τις απρεπείς συμπεριφορές, έχει φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να τοποθετήσει συναγερμό πάνω στο θάμνο. «Δεν θέλω να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στην κυρία μου», αναφέρει.

*****

• Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν κάτοικοι του Σάμερχιλ στο Τορόντο, για να διαμαρτυρηθούν για την τεράστια τρύπα, που υπάρχει εδώ και μήνες σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Η τρύπα στο Poplar Plains Road προκλήθηκε από έργα, που γίνονται στην περιοχή και οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επισκευάσουν. Κάποιος, λοιπόν, είχε τη φαεινή ιδέα να πετάξει μέσα σε αυτήν σπόρους φυτών, με αποτέλεσμα η τρύπα να μετατραπεί σε κήπο!

«Αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για αγριόχορτα, αλλά διαπίστωσα πως ήταν ντομάτες. Νομίζω ότι είναι το τέλειο σημείο», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό CBS ο Μπράιαν Λινκ, που μένει στην περιοχή.

Το αποτέλεσμα έχει χαροποιήσει τους κατοίκους της περιοχής, που φροντίζουν τον κήπο σε καθημερινή βάση και περιμένουν πως και πως να φτάσει η ώρα της συγκομιδής.

Μόνο που τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα, καθώς το θέμα πήρε μεγάλη έκταση τον τελευταίο καιρό και έφτασε μέχρι το δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι ο οποίος ενημέρωσε πως η λακκούβα θα κλείσει άμεσα. Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, οι ντοματιές θα μεταφερθούν σε άλλο, σαφώς πιο ασφαλές σημείο.

«Ξεκινήσαμε με επιτυχία τη διαδικασία μεταφοράς των ντοματιών σε κοινοτικό κήπο, έτσι ώστε να επιβιώσουν. Και η λακκούβα θα κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

*****

• Χαλαρωτικό μπάνιο μέσα σε ζεστό κόκκινο κρασί

Το Hakone Kowakien Yunessun στην Ιαπωνία είναι ένα θεματικό πάρκο, που προσφέρει διάφορες δυνατότητες στους επισκέπτες του. Μια από αυτές είναι ότι δίνει την ευκαιρία σε αυτούς να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο μέσα σε κόκκινο κρασί.

Εκτός από το μπάνιο σε ζεστό κόκκινο κρασί, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα το μπάνιο σε πράσινο τσάι, που κάνει το δέρμα να δείχνει νεότερο, όπως αναφέρουν και το μπάνιο σε σάκε, που μειώνει τις πανάδες.


γιγάντιο καλαμάρι
θάμνος με μορφή γυναίκας
Η τρύπα στο δρόμο έγινε κήπος με ντοματιές
Χαλαρωτικό μπάνιο μέσα σε ζεστό κόκκινο κρασί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής