breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος

ΕΠΣ Ημαθίας : Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΕΣ” είναι προγραμματισμένη η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας και με την ευκαιρία αυτή όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ και της Β’ κατηγορίας καθώς και η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου.

Τελικά ο Εθνικός Κλειδίου που δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορία στην οποία κανονικά ανήκε αποφάσισε να εκμεταλλευθεί την παράταση που έδωσε η Ενωση και σαν πρώτος επιλλαχών να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας αντικαθιστώντας τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Ετσι οι ομάδες της Α’ κατηγορίας που δηλωσαν συμμετοχή είναι 16 οσες δηλαδή προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και θα συμμετάσχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας είναι:

1. ΦΑΣ Νάουσα

2. Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων

3. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

4. ΓΑΣ Ροδοχωρίου

5. Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

6. Αρης Παλαιοχωρίου

7. ΓΑΣ Κοπανού

8. Μακροχώρι

9. Αχιλλέας Νάουσας

10. ΑΕ Χαρίεσσας

11. Κεραυνός Επισκοπής

12. Φίλιππος Μελίκης

13. ΑΟ Μαρίνας

14. Αγρ. Αστέρας Πλατέος

15. Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

16. Εθνικός Κλειδίου

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην Β’ κατηγορία η κλήρωση της οποιας επίσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα όπως ήδη αναφέραμε σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας δεν δήλωσαν συμμετοχη και δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ο Αριστοτέλης Νάουσας, ο Αρης Π. Σκυλιτσίου καθώς και η Ποντιακή Νεολαία Αράχου που υποβιβάστηκε από την περσινή Α1 κατηγορία ενω όπως ήδη αναφέραμε ο Εθνικός Κλειδίου που δεν είχε δηλώσει συμμετοχή επανήλθε και σαν πρώτος επιλαχών ζήτησε να συμμετάσχει στην φετινή Α’ κατηγορία παίρνοντας την θέση του Φιλίππου Αλεξάνδρειας.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες αντικαταστάθηκαν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας από την Θύελλα Στενημάχου, τον Απόλλωνα Λυκογιάννης και την ΑΕ Καμποχωρίου που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας τον τίτλο του πρωταθλητή του οποίου κατέκτησε και ανέβηκε στην Β’ κατηγορία.

 

Ετσι στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας φέτος θα συμμετάσχουν 21 αντι 22 ομάδες που προβλέπονταν από την προκήρυξη και οι οποίες θα χωριστούν σε δυο ομίλους και συγκεκριμενα οι;

1. Νέα Γενεά Νικομήδειας

2. Απολλων Αγίου Γεωργίου

3. Ατρόμητος Διαβατού

4. Δόξα Λιανοβεργίου

5. Αλιάκμων Νησελίου

6. ΠΑΟ Παλατιτσίων

7. Θυελλα Σταυρού

8. Ολυμπιακός Λουτρού

9. ΑΕ Σχοινά

10. Ελπίδα Μονοσπίτων

11. Ολυμπιακός Νάουσας

12. ΑΣ Πατρίδας

13. Εθνικός Ράχης

14. ΑΕ Ποντίων Βεροίας

15. Λευκάδια

16. ΑΣ Γιαννακοχωρίου

17. ΠΑΟ Κουλούρας

18. Αστέρας Τριποτάμου

19. Θύελλα Στενημάχου

20. Απόλλων Λυκογιάννης

21. ΑΕΚ Καμποχωρίου

 

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν έδρα την Ημαθία εκτός φυσικά της Βέροιας και της Νίκης Αγκαθιάς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ερασιτεχνικής εφόσον δηλώσουν συμμετοχή μετά την καταλυτική ημερομηνία θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενωσης μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής