breaking news Νέο

Tι συμβαίνει με τη ΒΕΡΟΙΑ;

Tι συμβαίνει με τη ΒΕΡΟΙΑ;

Τι γίνεται αλήθεια με τη ΒΕΡΟΙΑ και την διαδικασία που πρέπει να προηγηθεί για να παίξει η ομάδα κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

Εδώ δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να το πούμε το θέμα καθυστερεί και δεν ξέρουμε αν η καθυστέρηση είναι αποτέλεσμα ολιγωρίας της νομικής της υπηρεσίας ή οφείλεται κάπου αλλού!!

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας πέρσι χρειάστηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες για να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, να δηλώσει την δική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο της πόλης της, να εκδόσει τα δελτία των παικτών που είχε αποκτήσει στις μεταγραφές και να πάρει κανονικά μέρος στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως ήταν υποχρεωμένη να κάνει.

Φέτος η ΒΕΡΟΙΑ, παρότι υπάρχει η περσινή εμπειρία από την περίπτωση της Αλεξάνδρειας και μπορούσε αν ήθελε να ζητήσει σχετικές πληροφορίες από την Ένωση, έχει ήδη περάσει ένας μήνας από την ημέρα που ξεκίνησε τις διαδικασίες και ακόμη βρίσκεται στην αρχή!!

Η ομάδα δεν έχει γραφεί στα μητρώα της ΕΠΣ Ημαθίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο αντίστοιχο Κύπελλο, όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει, αφού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή της, δίχως προβλήματα, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και επί πλέον δεν μπορεί να ολοκληρώσει και τις μεταγραφές που κάθε τόσο ακούμε ότι έκανε!!

Και όμως οι δύο ομάδες, η Αλεξάνδρεια πέρσι και η ΒΕΡΟΙΑ φέτος, επέλεξαν τον ίδιο δρόμο για να παίξουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και συνεπώς ακολούθησαν και την ίδια διαδρομή.

Μόνο που η μία την ολοκλήρωσε σε λιγότερο από 15 ημέρες και η άλλη τρέχει εδώ και ένα μήνα και ακόμη βρίσκεται στην αφετηρία!!

Και αντί η νομική της υπηρεσία να εντείνει τις προσπάθειες για να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι διαδικασίες, που δεν είναι δα και τόσο χρονοβόρες, ακούμε απίθανες λύσεις, άγνωστο βέβαια από που προερχόμενες, που μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν. Όπως αν δεν ολοκληρωθούν μέσα στο διάστημα που έχει στη διάθεση της θα συμμετάσχει στο Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην ΕΠΣ Ημαθίας για να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας!!!

Και υπάρχουν αυτοί που τα λένε και οι άλλοι που τα ακούνε και τους πιστεύουν!!!

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής