breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι της ΜΚΟ «λαθρομετανάστες, Καλογρίτσας, Βαξεβάνης, Κουρής και CIA» για χαραντάν και καλώς ήλθατε από τα μπάνια του λαού.

Διότι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, τα μπάνια του λαού, βλέπε ΑΛΕΚΣΗ, είναι ιερό πράμα, να μα τον Καρανίκα.

Και τι έγινε δηλαδή που νοίκιασε ο ΑΛΕΚΣΗΣ ένα κολόσπιτο από τον εφοπλιστή για το καλοκαίρι;

Τι έγινε που πήγαν μια βόλτα με το κότερο;

Εσείς ρε παλιοφασίστες δεν πήγατε διακοπές, θα πείτε; Α ρε Σιβηρία που σας χρειάζεται, να μα τα μουστάκια του Πολάκη.

Α ρε Μακρόνησος και Γυάρος!

Δεν γυρίσατε ρε από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και σας σκυλόβρισαν οι ευγενείς μουτζαχεντίν του απευθερωτικού στρατού της Συρίας, μαζί με τους αλληλέγγυους της κλαδικής μας;

Ε λοιπόν σήμερα θα σας την πω για τους χριστιανούς λαθρομετανάστες, που απέκλεισαν την εθνική οδό Ριάντ-Μέκκας.

Εντύπωση και ιδιαίτερα δυσμενή σχόλια προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Σαουδικής Αραβίας η πρόκληση αυτή των χριστιανών λαθρομεταναστών, οι οποίοι βρίσκονται σε καταυλισμούς δίπλα στο ιερό προσκύνημα των μουσουλμάνων, τη Μέκκα, να διακόψουν την κυκλοφορία στην εθνική οδό Ριάντ-Μέκκας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες του καταυλισμού, αλλά και για το φαγητό, με το οποίο σιτίζονται αυτά τα χρόνια του πολέμου στη Συρία, το οποίο περιλαμβάνει μόνο αρνί και μοσχάρι και καθόλου χοιρινό.

Οι λαθρομετανάστες μάλιστα επιτέθηκαν με καδρόνια εναντίον των διερχόμενων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων στα διόδια του Ριάντ, ενώ η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας δεν επενέβη, αφού η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής της, Σαλάχ αλ Κουλουάχατα, χαρακτήρισε ως πρόσφυγες τους χριστιανούς, τονίζοντας μάλιστα ότι έχουν δικαίωμα προσευχής σε δημόσιο χώρο, ενώ σύντομα θα κατασκευαστεί στη Μέκκα ο πρώτος χριστιανικός ναός της χώρας.

Θα μου πείτε, εν Σκουρλέτη συντρόφισσες και σύντροφοι, αν έχω ντουμανιάσει κανένα ναργιλέ με φούντα και άρχισα να έχω παραισθήσεις.

Ναι ρε, το ίδιο χαρμάνι που φουμάρετε και εσείς και μας έχετε βάλει στον ίσο δρόμο αδέλφια.

Άντε τώρα με το αριστερό να βάλετε στην κυβέρνηση Παπακώστα και Αντώναρο, μπας και καταλάβετε τι τραβούσαμε εμείς τόσα χρόνια οι δεξιοί με το Γιακουμάτο, τον Άδωνι, το Βορίδη και τα άλλα παιδιά.

Ναι, κατανοητό ότι η Κατερίνα και ο Βαγγέλαρος έχουν μια άλλη πολιτική…εσάνς και δεν μπορούν να συγχρωτιστούν με εμάς τους καραδεξιούς.

Με το καλό να μπει στην κυβέρνηση του ΑΛΕΚΣΗ και του ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και η Μαριλίζα, πάρτα Λίζα, Ξενογιαννακοπούλου και ο Ραγκούσης, να δέσει το γλυκό.

Με συνταγή σερ Τζέφρυ Πάιατ. God save America σύντροφοιιι!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής