breaking news Νέο

Ανακοίνωση της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2018

Ανακοίνωση της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2018

Η Δ.Δ.Ε. Ημαθίας, κατόπιν επεξεργασίας των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, ανακοινώνει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Νομού :

Στα Γενικά Λύκεια έλαβαν μέρος  1138 υποψήφιοι οι οποίοι κατανέμονται στου Δήμους ως εξής:  637 στο Δήμο Βέροιας, 268  στο Δήμο Αλεξάνδρειας και  260 στο Δήμο Νάουσας.

Στα Επαγγελματικά Λύκεια έλαβαν μέρος συνολικά 270 υποψήφιοι, 123 στο Δήμο Βέροιας, 74  στο Δήμο Αλεξάνδρειας και  73 στο Δήμο Νάουσας

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Στα Γενικά Λύκεια, ο συνολικός αριθμός των επιτυχόντων  στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές είναι  859 επιτυχόντες  εκ των οποίων οι 595 εισάγονται στα ΑΕΙ και οι 264 στα ΤΕΙ.

 Όσον αφορά τις περιζήτητες Σχολές, συνολικά στο  Νομό εισάγονται :

Στην Ιατρική 8, στην Οδοντιατρική  1,  στη  Φαρμακευτική  4, στην Κτηνιατρική 1, στη Νομική  14, στις Πολυτεχνικές Σχολές 45, στις Στρατιωτικές Σχολές Αξιωματικών  5, στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας και Σχολή Αστυφυλάκων  6 και στην Πυροσβεστική Ακαδημία  2.

 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ  ΛΥΚΕΙΩΝ

 Στα Επαγγελματικά  Λύκεια, ο συνολικός αριθμός των επιτυχόντων  στις Ανώτατες και  Ανώτερες Σχολές σε όλο το Νομό είναι 112.

 Πιο αναλυτικά στα ΑΕΙ εισάγονται 22 και στα ΤΕΙ  83.  Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού   4,στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης 2 και  στη Σχολή Αστυφυλάκων 1.

 

Η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Αναστασία Μαυρίδου και όλο το προσωπικό συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για την ευόδωση των προσπαθειών τους και για την επιτυχία τους.

Ευχόμαστε καλές σπουδές και μια όμορφη και δημιουργική φοιτητική ζωή γεμάτη εμπειρίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής