breaking news Νέο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εγκαίνια γηπέδων tennis στη Βέροια

  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εγκαίνια γηπέδων tennis στη Βέροια
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εγκαίνια γηπέδων tennis στη Βέροια
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εγκαίνια γηπέδων tennis στη Βέροια
  • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εγκαίνια γηπέδων tennis στη Βέροια

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και αγιασμός των ανακαινισμένων γηπέδων τένις στο ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας» Βεροίας.

Με πλήθος αθλητών/τριών, συνοδών και με παρουσία του Δημάρχου Βεροίας κ. Βοργιαζίδη Κώστα, του Αντ/ρχου  κ. Λαζαρίδη Άρη, εκπροσώπων του Δήμου Βέροιας, του προέδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας κ. Διαμάντη Στέργιου, του προέδρου της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντ/ρισης Κ.Δ.Μ κ. Τσαρκνιά Πέτρου και εκ μέρους της Ε.Φ.Ο.Α. του γραμματέα και εφόρου κ. Σταματιάδη  Δημήτρη και  κ. Αθαναηλίδη Γιάννη αντίστοιχα, η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης.

Το λόγο πήραν ο Δήμαρχος, ο Γ.Γ. και  ο έφορος της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της Γ΄ Ένωσης.

Ο Όμιλος Αντ/ρισης Βέροιας τίμησε με μια αναμνηστική πλακέτα τους ανθρώπους που στηρίζουν το άθλημα και την προσπάθεια του Ομίλου και ευχαριστεί θερμά, ιδιαιτέρως το Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη Κώστα, τους Αντιδημάρχους κ. Λαζαρίδη Άρη και Κορωνά Θεόφιλο, τον Αντ/ρχο καθαριότητας κ. Παπαδόπουλο Βασίλη για την άμεση ανταπόκριση, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Διαμάντη Στέργιο και τον προϊστάμενο κ. Κακαφίκα, τον κ. Τσαρκνιά Πέτρο και τους κ.κ Σταματιάδη Δημήτριο και Αθαναηλίδη Γιάννη και το προσωπικό του ΔΑΚ.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα επιπέδου Ε1 για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 18 ετών, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες προβλέπονται συναρπαστικοί, με συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών από Λάρισα, Μαγνησία, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πάτρα, Κρήτη,  Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Αττική, Φθιώτιδα, Ημαθία και  Πιερία.

     

  • Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια όλων και να έρθουν να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου.
  • Πληροφορίες για τις ώρες και  το πρόγραμμα των αγώνων στο τλφ 6977596507 κ. Παλαιστή.

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής