breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ : Με τα Γιαννιτσά παίζουν τα Τρίκαλα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ : Με τα Γιαννιτσά παίζουν τα Τρίκαλα

Την περασμένη Δευτέρα 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν για πρώτη φορά και οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ και στην οποία πέρασε δίχως αγώνα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, περσινός κυπελλούχος της Ημαθίας.

Από την κλήρωση βγήκαν πέντε ζευγάρια ενω ένδεκα ομάδες προκρίθηκαν στην 3η φάση δίχως αγώνα.

Ο περσινός κυπελλούχος της Ενωσης μας Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που στην πρώτη φάση ευνοήθηκε από την κλήρωση και πέρασε δίχως αγώνα, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα των Γιαννιτσών, με το παιχνίδι που είναι νοκ αουτ (σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει 30λεπτη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι) να διεξάγεται στα Τρίκαλα.

Να δούμε όμως τα πέντε ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα.

Αναγέννηση Πλαγιάς - Θεσπρωτός

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων - Γιαννιτσά

Ερμής Αμυνταίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αντίμαχος - Διαγόρας Βραχνεϊκων ή Αιολικός

Επισκοπη - Παλληξουριακός

Οι ένδεκα ομάδες που προκριθηκαν στην 3η φάση δίχως αγώνα είναι οι: Απόλλων Παραλιμνίου, Αρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, ΑΟ Καρδίας, Τηλυκράτης Λευκάδας, Εθνικός, Ερμιονίδα, ΟΦ Ιεράπετρας, Κόρινθος 2006, Θύελλα Καμαρίου, και ο νικητής του ζευγαριού Κιθαιρών Καπαμελίου - ΑΕ Βαθύθακου Πανσαμιακού.

Οι πέντε νικητές των ισάριθμων ζευγαριών και οι 11 που ευνοήθηκαν απο την κλήρωση και περασαν δίχως αγώνα στην επομενη φάση σύνολο 16 ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις ισάριθμες της Football League (τα ζεύγη θα βγουν ύστερα από κλήρωση) και οι νικητές αυτής της φάσης μαζί με τις 16 ομάδες της Super League, επισης με κλήρωση θα δημιουργήσουν τους οκτώ ομίλους κάθε ένας από τους οποίους θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά δυο ΠΑΕ της Super League και θα ακολουθήσουν τρεις αγωνιστικές (ο ένας εναντίον όλων) με τους δυο πρώτους του κάθε ομίλου σύνολο 16, να προκρίνονται στην επόμενη φάση από την οποία ξεκινάνε τα διπλά παιχνίδια (μέσα - έξω) μέχρι τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο ΟΑΚΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής