breaking news Νέο

‘Εταξε μπόνους για να συμμετάσχουν

‘Εταξε μπόνους για να συμμετάσχουν

Στην προσπάθεια της να δελεάσει τις περσινές κυπελλούχες των ΕΠΣ και να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος στο οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και καθως η συμμετοχή τους φέτος είναι προαιρετική, η ΕΠΟ αποφάσισε να καθιερώσει το χρηματικό μπόνους στις ομάδες που θα συμμετάσχουν και το οποίο μπορεί να φθάσει μέχρι και τις 9.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα κάθε ερασιτεχνική ομάδα που δηλώνει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος (υποτίθεται βέβαια ότι είναι η περσινή κυπελλούχος της Ενωσης της) θα λάβει πριμ 2000 ευρω. Από κει και πέρα υπάρχει σκέψη, όποιες προκριθούν στην 2η και 3η φάση της διοργάνωσης (στη συνέχεια μπαίνουν στη μάχη και οι επαγγελματικές ομάδες) να πάρουν από 3000 και 4000 ευρώ αντίστοιχα.

Ετσι αυτόματα κι αν βέβαια ισχύσουν αυτές οι προαγγελίες μια κάθε κυπελλούχος ΕΠΣ σε περίπτωση που φθάσει ενα βήμα από τους ομίλους που συγκροτούνται μετά την 3η φάση θα έχει ήδη κερδίσει 9.000 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο η ΕΠΟ κατάφερε να πείσει 43 από τις 55 περσινές κυπελλούχες των ισάριθμων ΕΠΣ να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής