breaking news Νέο

Επέστρεψε στη βάση της η ΒΕΡΟΙΑ

Επέστρεψε στη βάση της η ΒΕΡΟΙΑ

Στη βάση τους βρίσκονται απο χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά την 10ήμερη παραμονή τους στο Αθλητικό Κέντρο του Τσοτυλίου στο διάστημα της οποίας πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενω έδωσαν και δυο φιλικους αγώνες. Με την Νεάπολη Κοζάνης την περασμένη εβδομάδα και χθες Τετάρτη στο γήπεδο της Πτολεμαϊδας με τον Μακεδονικό Φούφας που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Χθες Τετάρτη τελευταία ημέρα της παραμονής τους στο Τσοτύλι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί και λίγο μετά το μεσημέρι πηραν το δρόμο της επιστροφής για την Βέροια στην οποία έφθασαν αργά το βράδυ αφου βέβαια προηγουμένως έκαναν μια στάση στην Πτολεμαίδα στο Δημοτικό Στάδιο της οποίας έδωσαν το τεταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, με αντίπαλο οπως ήδη αναφέραμε τον Μακεδονικό Φούφας.

Από αύριο η Βέροια ξεκινάει το τρίτο και τελευταίο πριν τις επισημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και περιλαμβάνει πολλά φιλικά προκειμένου οι παίκτες να δέσουν μεταξύ τους που είναι και το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Παπανώτα.

Πρώτος αντίπαλος η Νάουσα ενω όπως ήδη έχει επανειλημμένα γραφεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ενω ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους και φυσικά η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί εφόσον βέβαια δεν συντρέξουν λόγοι νέας αναβολής την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και μόνον εφόσον υπάρξει κάτι το ξεχωριστό η ΒΕΡΟΙΑ θα προχωρήσει σε νέα προσθήκη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής