breaking news Νέο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας περιοδεύει «Εις τους πέντε δρόμους!», Σάββατο στους Γεωργιανούς και Κυριακή στην Αγ.Βαρβάρα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας περιοδεύει «Εις τους πέντε δρόμους!», Σάββατο στους Γεωργιανούς και Κυριακή στην Αγ.Βαρβάρα

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία της παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας «Εις τους πέντε δρόμους!» το Καλοκαίρι 2017, η παράσταση ξεκινά περιοδεία και το Καλοκαίρι 2018, στις γειτονιές της Βέροιας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με την παράσταση «Εις τους πέντε δρόμους» της Λένας Πετροπούλου.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, των Τοπικών Κοινοτήτων Συκιάς, Γεωργιανών, Αγίας Βαρβάρας, Νέας Νικομήδειας, Κουλούρας, Τριπόταμου, Φυτειάς και των Πολιτιστικών Συλλόγων:  Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς «Βάντα», Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων «Αγίας Βαρβάρας», Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», «Μακεδόνων Γαία», Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Τριποτάμου και Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειάς.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι οι: Τεχνική Υπηρεσία, Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Αντιδημαρχία Παιδείας, Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης, Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης και η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. 

Οι παραστάσεις έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίου μπορεί κάθε θεατής, αν το επιθυμεί, να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

 

Πρόγραμμα παραστάσεων

 

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ
Προαύλιος χώρος, εκδηλώσεων, δίπλα στην εκκλησία 
Σάββατο
01.09, ώρα 8.30 μ.μ.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Πλατεία δίπλα στην εκκλησία
Κυριακή
02.09, ώρα 8.30 μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής