breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Απορρίφθηκε η καταγγελία της Αλεξάνδρειας

EΠΣ Ημαθίας : Απορρίφθηκε η καταγγελία της Αλεξάνδρειας

Απορρίφθηκε η καταγγελία της ΑΕ Αλεξάνδρειας από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και από χθες που ανακοινώθηκε η απόφαση ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων είναι και τυπικά πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της Ένωσης μας για την περίοδο 2016-2017 και φυσικά παίρνει και το εισιτήριο για την Γ' Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την νέα περίοδο και για την οποία προετοιμάζονταν όλο αυτό το διάστημα.

Βέβαια στην Γ' Εθνική την νέα περίοδο θα αγωνίζεται και ομάδα από την Αλεξάνδρεια, η οποία παίρνει την θέση του Διαγόρα Σεβαστής και θα ονομάζεται Φίλιππος Αλεξάνδρειας.

Την νέα περίοδο, λοιπόν και μετά την χθεσινή ανακοίνωση της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ στην καταγγελία της ΑΕ Αλεξάνδρειας θα αγωνίζονται τρείς ομάδες με έδρα την Ημαθία. Η Νάουσα, που κέρδισε την παραμονή της στην περσινή περίοδο, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων σαν πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας και ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας που παίρνει την θέση του Διαγόρα Σεβαστής.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει από τώρα πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α1 κατηγορία. Από την προκήρυξη που θα σταλεί αύριο στα σωματεία θα προβλέπεται ότι εφόσον δηλώσουν συμμετοχή και οι 16 ομάδες, κάτι που θεωρείται απίθανο, αφού η Α.Ε. Αλεξάνδρειας θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική σαν Φίλιππος, θα υποβιβαστούν σίγουρα τρεις και από κει και πέρα ανάλογα με το τι θα πετύχουν οι τρεις ομάδες της Ημαθίας (Νάουσα, Τρίκαλα, Φίλιππος) στην Γ' Εθνική.

Αν και οι τρεις εξασφαλίσουν την παραμονή τους (από κάθε όμιλο της Γ' Εθνικής φέτος θα υποβιβάζονται έξι) τότε θα παραμείνει ο αριθμός που υποβιβάζεται από την Α1 κατηγορία της Ημαθίας, διαφορετικά μπορεί να υποβιβαστούν μέχρι και έξι.

 

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας που είναι η πρώτη της νέας διοίκησης που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου αναβάλλεται αφού όπως ήδη αναφέραμε σήμερα θα σταλεί στα σωματεία η προκήρυξη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και φυσικά πάει πίσω μία εβδομάδα και η πρεμιέρα του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ένωσης. Η φετινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην περιοχή της Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής