breaking news Νέο

Β. Φωτιάδης στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας : "Είμασταν και παραμένουμε πάντα δίπλα στις ομάδες"

Β. Φωτιάδης στη Γ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας :

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας και με την ευκαιρία αυτή, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' και της Β' κατηγορίας, καθώς και της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας.

Αφού από την ανάγνωση των ονομάτων των ομάδων αρχικά διαπιστώθηκε απαρτία στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης μας Βασίλης Φωτιάδης που καλοσωρίζοντας τους παρεβρισκόμενους στο διοικητικό του απολογισμό, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του, προκειμένου να αναβαθμίσει τα πρωταθλήματα της Ημαθίας και σε επέκταση βέβαια και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Και με δεδομένες τις δύσκολες συγκυρίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε θεωρώ, είπε ο κ. Φωτιάδης, ότι κάτι πετύχαμε, τουλάχιστον στην βελτίωση των πρωταθλημάτων της περιοχής μας.

Τα πλεϊ οφ που εφαρμόστηκαν και που ήταν απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων, θεωρώ ότι όχι μόνο αποδείχθηκε πετυχημένος θεσμός, αλλά κατάφεραν να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της περιοχής μας, ο τίτλος του οποίου κρίθηκε στην τελευταία, στην κυριολεξία φάση της τελευταίας αγωνιστικής των πλεϊ οφ.

Επίσης τόσο εγώ, όσο και οι σύμβουλοι μου, δώσαμε το παρόν όποτε και σε όποια εκδήλωση ομάδας προσκληθήκαμε δίχως να χρεώσουμε ούτε ένα ευρώ το ταμείο της Ένωσης.

Δυστυχώς, επαναλαμβάνω, οι άσχημες συγκυρίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε δεν μας επέτρεψαν να βοηθήσουμε, όσο θα θέλαμε οικονομικά τις ομάδες μας, αλλά και αυτό προσπαθήσαμε να το κάνουμε στο μέτρο του δυνατού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσής μας Τάσος Χριστοδούλου ο οποίος υποστήριξε ότι η Ημαθία είναι μια περιοχή που διαθέτει τους πιο καταρτισμένους διαιτητές ακόμη και από Ενώσεις που η δύναμή της αποτελείται από περισσότερες ομάδες και αυτό αποδεικνύεται από την πολύ καλή παρουσία που έχουν στα εθνικά πρωταθλήματα, για να ακολουθήσει η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' και της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας, που όπως γράψαμε και στο χθεσινό μας φύλλο θα ξεκινήσουν με μια βδομάδα καθυστέρηση από την ημερομηνία που αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

Η πρώτη αγωνιστική συγκεκριμένα του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και της Β' την Κυριακή 23 του ίδιου μήνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής