breaking news Νέο

Ροδοχώρι - Αγκαθιά 1-3

Ροδοχώρι - Αγκαθιά 1-3

Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του καλοκαιριού που έχει δώσει η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε στο Ροδοχώρι την γηπεδούχο ομάδα του ΓΑΣ με 3-1 και με την εικόνα που παρουσίασε έδειξε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να μπει στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλές εντυπώσεις όμως παρά την ήττα του άφησε και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο β’ ημίχρονο κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό του.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε οτι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ροδοχωρίου για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Νίκη Αγκαθιάς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα των δυο αντιπάλων και το θέαμα που παρακολούθησαν.

Η φιλοξενούμενη ομαδα της Νίκης Αγκαθιάς προηγήθηκε στο σκορ με το καλημέρα με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή του Γκελοσάνι και στο 30’ ζευγάρωσε τα τέρματά της όταν από αριστερά ο Σουκιας εκτέλεσε ένα κόρνερ με τον Μπρέγκου στην προσπάθεια του να διωξει από την περιοχή της ομάδας του την μπάλα να πετυχαίνει αυτογκολ.

Το 0-2 για λογαριασμό της Νίκης Αγκαθιάς ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους πάντως να εξακολουθούν να τον ελέγχουν και στο 60’ έκαναν τρια τα τέρματα τους με τον Σιδηρόπουλο.

Απο το σημείο αυτό η γηπεδούχος ομαδα αντέδρασε και αφου ισορρόπησε το παιχνίδι δέκα λεπτά αργότερα κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Παπάζη.

Να σημειώσουμε ότι η νικήτρια είχε και δυο δοκάρια και τα δυο στο πρώτο ημίχρονο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Χαλατζιούκας - Ασβεστάρας).

Οι δυο προπονητές ο Δημήτρης Κοτζαμάνης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Σταύρος Κωστογλίδης της Νίκης Αγκαθιάς χρησιμοποιησαν τους:

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Ευαγγελόπουλος, Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλς, Ασλανογλου, Μαγγίζης, Μισιρλής, Μπρέγκου, Κουλιανίδης, Κουλιανίδης, Βούλγαρης, Μουρουζίδης, Παπάζης.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Τόζιος, Τριανταφυλλίδης, Γιατζιτζόγλου, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Πέτκος, Αβραμόπουλος, Σούκιας, Χατζόπουλος, Λαζόπουλος, Γκελοσάνι. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κανάκης, Στυλίδης, Κίτσας Ε., Σιδηρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Ζησιόπουλος, Κωστογιάννης, Τριανταφυλλόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής