breaking news Νέο

Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!

  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!
  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!
  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!
  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!
  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!
  • Ενθουσιάζει το «Naoussa Street Festival 2»!

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το «Naoussa Street Festival 2», που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα των Vanilla Swing ξεκίνησε δυναμικά τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου πλήθος κόσμου διασκέδασε σε ρυθμούς swing & rock n’ roll.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της οδού Σολωμού, όπου το νεανικό μουσικό σχήμα «No Name Band» με γνωστές ελληνικές μελωδίες διασκέδασε το κοινό που συμμετείχε στη συναυλία.

Χθες Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρ. Λαναράς» (ΕΡΙΑ), παρουσιάστηκε η εικαστική έκθεση «Το Ρολόι της Νάουσας και οι πύργοι ρολογιών των ελληνικών πόλεων», ενώ στις 19:30 το απόγευμα ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, πραγματοποίησε ομιλία μέσω αναλυτικού οπτικού υλικού για το Ρολόι της Νάουσας, αλλά και τους πύργους της πόλης (φουγάρο «ΕΡΙΑ», καμπαναριά Αγίου Γεωργίου και Μεταμορφώσεως).

Παράλληλα στις 16:00 το απόγευμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και με την υποστήριξη του τμήματος βόλεϊ του «ΕΓΣ Ζαφειράκης» ξεκίνησε το τουρνουά «Naoussa Street Beach Volley v.1» αγώνες Beach Volley με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών, ανδρών και γυναικών και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί.

Επίσης χθες Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως και σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στο πάρκο της οδού Μακεδονίας (Παλιές Εργατικές Κατοικίες), θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για παιδιά και ποικίλες δράσεις με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου ArtVille.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου στις 20:00 η  θεαματική μουσικοακροβατική παράσταση με το «Cirko Cachivache». Μια ομάδα μουσικών, ακροβατών και παλιάτσων στήνει μια παράσταση για όλη την οικογένεια συνδυάζοντας τη ζωντανή μουσική με τα νούμερα του τσίρκο. Το Cirko Cachivache είναι η αντιπροσωπευτικότερη ομάδα σύγχρονου τσίρκου στην Ελλάδα. Το «Νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το Cirko Cachivache έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.ά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής