breaking news Νέο

Παρών και ο Βάντσο Σπασόφσκι στο φιλικό των παλαιμάχων της Βέροιας με τους "Φίλους Ζαγοράκη";

Παρών και ο Βάντσο Σπασόφσκι στο φιλικό των παλαιμάχων της Βέροιας με τους

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος πλεον για την πραγματοποίηση της φιλικής συνάντησης των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με την ομάδα “φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη”, καθώς αυτή έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Πέρα από τους παλαίμαχους παίκτες της Βέροιας οι οποίοι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι, το οποίο - θυμίζουμε - έχει για συνδιοργανωτές το ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, τον ΓΑΣ Βέροια και την ΕΠΣΗ και τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”, καταβάλλεται προσπάθεια να δώσει το “παρών” και ο Βάντσο Σπασόφσκι. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός παίκτης που αγαπήθηκε ιδιαίτερα απο τον κόσμο της ομάδας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας, στην οποία αγωνιστηκε την περίοδο 1976-1977, τότε που αυτή συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, έχοντας για συμπαίκτες στο κέντρο τους Γιώργο Χατζάρα, Σάκη Σίμπο και Τάκη Παπατζίκο!

 

Παρόντες και οι Περαχωρίτης -Λ. Παπαδόπουλος!

 

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, το παρών στο παιχνίδι της 17ης Σεπτεμβρίου πρόκειται να δώσει και να αγωνισθεί ο Σάκης Περαχωρίτης, ο οποίος μάλιστα την ημέρα εκείνη θα βρεθεί οικογενειακώς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ενω επίσης την επιθυμία να αγωνισθεί με τα χρώματα της “Βασίλισσας του Βορρά” εξέφρασε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, νυν τεχνικός καθοδηγητής της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας, παρ΄ ότι ο τελευταίος, βέβαια, δεν παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις των Βετεράνων παικτών της Βέροιας.

 

Πρόσκληση στους αρχηγούςτων παλαιμάχων ομάδων

της Θεσσαλονίκης για παρουσία στο ματς

Τέλος, χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος και αρχηγός των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκης Παπατζίκος απέστειλε προσκλήσεις προς τους αρχηγούς των παλαιμάχων ομάδων της Θεσσαλονίκης, Γιώργο Κούδα (ΠΑΟΚ), Γιάννη Βένο (Αρη), Κώστα Αϊδινίου (Ηρακλή), όπως και στους Λάκη Σημαιοφορίδη, Κούλη Αποστολίδη και Κώστα Ιωσηφίδη, για να βρεθουν στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι.

 

του Παύλου Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής