breaking news Νέο

Τα Τρίκαλα αποκλείστηκαν από το κύπελλο

Τα Τρίκαλα αποκλείστηκαν από το κύπελλο

Ο περσινός κυπελλούχος της Ενωσης μας Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς διαθέτει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και έχει ποιοτικότερο ρόστερ, τα Γιαννιτσά, που φέτος αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχασε στο γήπεδο του με 1-0 με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από το κύπελλο Ελλάδος την δεύτερη κιόλας αγωνιστική (από την πρώτη είχε περάσει δίχως αγώνα).

Η ήττα και ο αποκλεισμός από το κυπελλο Ελλάδος βέβαια δεν ήταν αυτό που ενόχλησε τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας των Τρικάλων αλλά ο τρόπος και κυρίως ο χρόνος που δέχθηκαν το γκολ με το οποίο αποχαιρέτισαν τον θεσμό.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα αυτό που έκρινε και το αποτέλεσμα, συγκεκριμένα επιτεύχθηβκε στο τελευταίο στην κυριολεξία, λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού στο 90’ και ενω μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατουσαν την εστία τους ανέπαφη και είχαν μάλιστα χάσει σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α - τετ την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Λίτσι με την οποία μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως κάτι το ιδιαίτερο με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνα τους και να μην αφήνουν ελεύθερους χώρους, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε με τα Γιαννιτσά να κερδίζουν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν κάποιες επικίνδυνες φάσεις στην εστία του τερματοφύλακα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων του Αργυρόπουλου, που οποτε χρειάστηκε ήταν αλάνθαστος.

Η μεγάλη όμως ευκαιρία ανήκει στην γηπεδούχο ομάδα και δημιουργήθηκε στο 77’ όταν ο Λίτσι με ατομική ενέργεια βγήκε απέναντι από τον ημαθιώτη τερματοφύλακα των Γιαννιτσών Κύρου το πλασέ που επιχείρησε όμως έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Τα Γιαννιτσά συνέχισαν να έχουν την υπεροχή αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση και που τελικά ήρθε στο 90’. Ο Πέλκας έβγαλε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφθασε στο δεύτερο δοκάρι μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής της εστίας του Αργυρόπουλου, όπου καραδοκούσε ο προωθημένος Ιορδανίδης, ο οποίος επιχειρησε το μονοκόμματο σουτ η μπάλα έσκασε στο έδαφος πήρε ύψος και κατέληξε στην απέναντι γωνία από αυτήν στην οποια βρίσκονταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Αργυρόπουλος. Ηταν το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα και έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση στην ομάδα των Γιαννιτσών.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Σαλτσίδη από την Ενωση Πιερίας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Βλάχος (79’ Μηνούδης Χ.), Κιρκιλιανίδης Ι., Περπερίδης, Λίτσι, Σωτηράκης, Παρσόπουλος Κιρκιλιανίδης Η. (90’ Αναδολού), Μηνουδης Χ. του Ν. (90’ Γιοβαννόπουλος).

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Ζούρκος, Κοβάτσης, Κοτσαρίδης, Καραγιάννης (61’ Πέλκας), Ζαρογιάννης (79’ Μουρίκι), Παντελίδης (90’ Χουσέϊνογλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής