breaking news Νέο

Σε καλό δρόμο η ΒΕΡΟΙΑ

Σε καλό δρόμο η ΒΕΡΟΙΑ

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά που εχει δώσει από την ημέρα που ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία της πέτυχε την περασμένη Τετάρτη η ΒΕΡΟΙΑ κερδίζοντας στο γήπεδο της Ξηρολίμνης Κοζάνης την ΑΕΠ Καραγιαννίων με 2-0.

Πέρα όμως από την νίκη αυτό που ενθουσίασε τους Βεροιώτες που παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε κατά διαστήματα η ομάδα και που τηρουμένων των αναλογιών δεδομένου ότι η ΒΕΡΟΙΑ κτίζεται από την αρχή, δείχνει ότι αγωνιστικά βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο.

Στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι στην τελευταία αντίπαλο της την ΑΕΠ Καραγιαννίων, η ΒΕΡΟΙΑ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο κσορ στο 36’ με τον νεαρό Σοφιανίδη, αφου προηγουμένως είδε την μπάλα να σταματά στα δοκάρια του τερματοφύλακα της ΑΕΠ Καραγιαννίων Χατζηγιαννάκη, ύστερα από ενέργεια του Ιωάννου.

Το γκολ του Σοφιανίδη χώριζε τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και παρότι χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι εμπειροι παίκτες έπεσε ο ρυθμός της ΒΕΡΟΙΑΣ παρόλα αυτά συνέχισε να είναι σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της και να δημιουργεί ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα κάτι που τελικά ήρθε στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πεναλτι του Σκαθαρούδη το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ενω νωρίτερα είδε την μπάλα υστερα από σουτ του Κυριακίδη να σταματά για δεύτερη φορά στο δοκάρι της εστίας της αντιπάλου της.

Δοκάρι όμως είχε και η ΑΕΠ Καραγιαννίων στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15’ σε εκτέλεση πέναλτι του Καρακατσάνη που παλαιότερα είχε φορέσει την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι δυο προπονητές ο Νίκος Παπανώτας της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Κατακαλίδης της ΑΕΠ Καραγιαννίων χρησιμοποίησαν τους:

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Χατζηγιαννάκης, Ντούκα, Καρακατσάνης, Σερσένης, Δαλκερανίδης, Παπαδόπουλος, Τσινός, Μετικάνος, Βασακης, Βλαδίκας, Ζερβανταρίδης, ενω έπαιξαν και οι Κεϊσίδης, Σαραντηνέλης, Σοϊλεμές, Κωστάκογλου, Καραμπέκιος, Εμμανουηλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (30’ Τέντζερης, 60’ Κοντογουλίδης), Μούχαλης, Τρούπκος, Ράδης, Τσουλχάϊ, Ιωάννου, Μισαηλίδης, Παπουτσίδη, Τσικόπουλος, Μυλωνάς, Σοφιανίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Βεργώνης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Σκαθαρούδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Ντιούδης.

• Εν τω μεταξύ υπήρξε μια αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία αντι τον Αιγινιακό αύριο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει στην Αριδαία τον τοπικό Αλμωπό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής