breaking news Νέο

Ιωάννης Παπαγιάννης : «Μαύρη ημέρα για τη δημοτική αρχή η μη έκδοση ψηφίσματος για το μακεδονικό»

Ιωάννης Παπαγιάννης : «Μαύρη ημέρα για τη δημοτική αρχή η μη έκδοση ψηφίσματος για το μακεδονικό»

Σχολιάζοντας την άρνηση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος για το Μακεδονικό, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Για μία ακόμη φορά ζήτησα επιτακτικά από τη δημοτική αρχή να πράξει το αυτονόητο, να προχωρήσουμε έστω και τώρα, στην έκδοση ενός ψηφίσματος όπου ρητά και κατηγορηματικά θα καταδικάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία παραχωρούμε στους γείτονες, το όνομα μας, την ιστορία μας, την κληρονομιά μας.

Δυστυχώς, η ιστορία θα γράψει πως ο Δήμος Βέροιας η ιστορική έδρα του οποίου είναι η Βεργίνα, η πρωτεύουσα του Μακεδονικού Ελληνισμού, απέχει από οποιαδήποτε καταγγελία αυτού του πολιτικού αίσχους, παραμένει δέσμιος μικροκομματικών συμφερόντων και ιδεολογικών αγκυλώσεων μιας άλλης εποχής.

Ο βιασμός, όμως, της ιστορικής αλήθειας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός. Όπως και η άρνηση του δημάρχου αυτής της πόλης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, να τιμήσει το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. Ντροπή, τίποτα άλλο».

 

Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας

Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

www.dr-papagiannis.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής