breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ναύπλιο : Ο παπάς… σκόραρε μετά τον Αγιασμό!

Αγιασμό έκανε εν όψει της έναρξης αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του «Ναυπλίου 2017» στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ναυπλίου.

Στον Αγιασμό της ομάδας του Ναυπλίου βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Την παράσταση όμως έκλεψε ο Ιερέας Κωνσταντίνος Σέρρος…

*****

Πολλαπλή η χρήση των προφυλακτικών στην Κούβα

Το «απόλυτο» εργαλείο για τους Κουβανούς έχει γίνει το προφυλακτικό, λόγω έλλειψης βασικών αγαθών στην Κούβα. Συγκεκριμένα, οι Κουβανοί χρησιμοποιούν τα προφυλακτικά στο ψάρεμα, στην εμφιάλωση κρασιού, στο κλείσιμο τρυπών, ακόμα και αντί για λαστιχάκι μαλλιών, με τους κατοίκους της χώρας της Λατινικής Αμερικής να επιδεικνύουν την ευρηματικότητά τους.

Δεκαετίες εμπορικών κυρώσεων και δυσλειτουργιών σοβιετικού χαρακτήρα, προκαλούν το συχνό άδειασμα των διαδρόμων των καταστημάτων του νησιού, λόγω της έλλειψης των εμπορευμάτων. Ακόμα όμως και όταν είναι διαθέσιμα τα εμπορεύματα, μπορεί να πωλούνται σε εξαιρετικά υψηλές τιμές ή να είναι πολύ ακριβά στη μαύρη αγορά για αυτούς, που ο μηνιαίος μισθός τους αγγίζει τα 30 δολάρια.

Τα προφυλακτικά, τόσο αυτά που παράγονται στη χώρα, όσο και αυτά που εισάγονται, είναι σχετικά αρκετά, κυρίως λόγω της πολιτικής της Κούβας στη σεξουαλική υγεία. Η κυβέρνηση έχει ως πολιτική τη χαμηλή τιμή τους, αφού ένα κουτί με τρία προφυλακτικά στοιχίζει μόλις ένα κουβανικό πέσο, δηλαδή 0,40 δολάρια.

Τα προφυλακτικά είναι δυνατά και ανθεκτικά και είναι κατασκευασμένα με τρόπο, ώστε να μπορούν να… υποστούν πολλά. Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που τα κάνουν χρήσιμα σε όλα, ακόμα και στο ψάρεμα ή στο καπάκωμα μπουκαλιών χυμών και κρασιού.

Χρησιμότητα υπάρχει και στα παιδικά πάρτι, όπου τα προφυλακτικά έχουν το ρόλο των μπαλονιών!

*****

Σαλάχι «άρπαξε» κολυμβητή από τα γεννητικά όργανα

Με τη βοήθεια λουόμενων, ένας νεαρός κολυμβητής, που δέχθηκε επίθεση από σαλάχι, βγήκε στην αμμουδιά. Ουρλιάζοντας από τους πόνους, ο άτυχος νέος σύρθηκε στην άμμο, με την ουρά του σαλαχιού να έχει προσκολληθεί στα γεννητικά του όργανα…

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Σανιά, στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας.

Στις εικόνες που κατέγραψε ερασιτέχνης εικονολήπτης, διακρίνεται ο κολυμβητής να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ στο πλευρό του έχουν σπεύσει διασώστες.

Όπως μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, οι διασώστες έκοψαν την ουρά του σαλαχιού, προκειμένου να απελευθερώσουν τον άτυχο νέο, ο οποίος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

*****

Το μωρό θαύμα που γεννήθηκε 340 γραμμάρια

Το πιο μικρό μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ στη Βρετανία, κατάφερε να νικήσει όλες τις πιθανότητες και να επιβιώσει, παρά τους φόβους που είχαν εκφραστεί για τα χειρότερα.

Όταν η μητέρα του βρισκόταν στην 19η εβδομάδα της κύησης κι ενώ ήταν ήδη μικρότερο από το φυσιολογικό, το έμβρυο σταμάτησε να αναπτύσσεται και οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς του ότι θα το χάσουν.

Τελικά το αγοράκι γεννήθηκε με καισαρική στην 26η εβδομάδα της κύησης, με το βάρος του να είναι μόλις 340 γραμμάρια. Προηγουμένως είχε γίνει πρόταση στους γονείς για διακοπή της εγκυμοσύνης, λόγω του μεγέθους του.

Οι γονείς του έπιασαν μόνο το χέρι του, προτού το βρέφος οδηγηθεί στην τεχνική υποστήριξη, ενώ τους είπαν ότι το πιθανότερο είναι πως δε θα το πάρουν ποτέ στο σπίτι τους.

Όμως ο μικρός Τεό κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και επτά εβδομάδες μετά τη γέννησή του. Τελικά πήρε εξιτήριο και μετά από μία επέμβαση στην κοίλη πήγε στο σπίτι του στις 7 Ιουλίου.

*****

Δυο Κρητικοί πηγαίνουν σ’ ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία και μέσα στη ντουλάπα βρίσκουν ένα ποντίκι να τρώει τα σεντόνια.

«Κατέχεις πως λένε τον ποντικό στα Εγγλέζικα;», λέει ο ένας

«Όϊ, δε κατέχω»

«Και πως θα τους πούμε ήντα συμβαίνει;»

«Άσε θα πάρω εγώ να εξηγηθώ»,λέει ο άλλος και σηκώνει το τηλέφωνο.

«Yes, Reception?»

«Yes»

«Do you know Tom and Jerry?»

«Yes, of course»

«Jerry is here!!!»


Πολλαπλή η χρήση των προφυλακτικών στην Κούβα
Σαλάχι «άρπαξε» κολυμβητή από τα γεννητικά όργανα
Το μωρό θαύμα που γεννήθηκε 340 γραμμάρια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής