breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τραγωδία σε γάμο - Νεκρός στο νυφικό κρεβάτι ο γαμπρός

Ένας γάμος στη Μεγάλη Βρετανία κατέληξε σε ανείπωτη τραγωδία. Λίγες ώρες αφού αντάλλαξαν αιώνιους όρκους αγάπης, η νύφη βρήκε νεκρό στο κρεβάτι της νυφικής σουίτας το σύζυγό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Linton, στο West Yorkshire. Στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι με 80 συγγενείς και στενούς φίλους. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι, που τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν.

Ο Emsley πήγε στο κρεβάτι στις 11:30 το βράδυ, ενώ η σύζυγός του έμεινε, για να απολαύσει το γαμήλιο πάρτι. Όταν τελικά μπήκε στο υπνοδωμάτιο, στις 1:30 τα ξημερώματα, τον βρήκε νεκρό.

Η 35χρονη έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook:

«Η Παρασκευή ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου, γιατί παντρεύτηκα τον καλύτερο, τον πιο έντιμο, αστείο και καλόκαρδο άνδρα, που γνώρισα ποτέ. Περάσαμε μια τέλεια ημέρα γεμάτη με φίλους, αγάπη, οικογένεια και γέλιο. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη ημέρα. Η μαγεία τελείωσε στο τέλος της βραδιάς και ο όμορφός μου Ντάνι «ξεριζώθηκε» από τη ζωή μου. Υπάρχει μια τρύπα στην καρδιά μου, η οποία δεν θα καλυφθεί ποτέ. Απλά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω χωρίς τον υπέροχο σύζυγό μου».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Emsley δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

*****

Διάσημη πορνοστάρ έγινε… ιεροκήρυκας

Μια θεαματική αλλαγή στη ζωή της έκανε διάσημη πορνοστάρ από την Καλιφόρνια. Οι λάτρεις των ερωτικών ταινιών θα τη γνωρίζουν ως Τζένα Πρίσλεϊ. Το πραγματικό της όνομα όμως είναι Μπρίτνι Ντε Λα Μόρα.

Η διάσημη πορνοστάρ αποφάσισε να εγκαταλείψει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αισθησιακές ταινίες και να ακολουθήσει στο εξής το δρόμο του Θεού. Από το 2012 ασκεί το επάγγελμα του ιεροκήρυκα.

Η 30χρονη Μπρίτνι πρωταγωνίστησε σε 375 βίντεο ερωτικού περιεχομένου, προτού αρχίσει να κηρύσσει το λόγο του Θεού. Γνωστό ανδρικό περιοδικό την είχε τοποθετήσει στην κορυφαία δωδεκάδα πορνοστάρ. Ο μισθός της το μήνα άγγιζε και τα 30 χιλιάδες δολάρια.

Όπως εξηγεί όμως, οι έντονες καταχρήσεις, η κατάθλιψη και ο εθισμός στα ναρκωτικά ήταν αυτά που την έκαναν να στραφεί στο Θεό, με τη βοήθεια και των παππούδων της.

Η Μπρίτνι είναι τώρα παντρεμένη με έναν πάστορα και όπως λέει : ο Θεός τής έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

*****

Η πιο «μοναχική» γέφυρα στον κόσμο

Το θέαμα μπορεί να εμπνεύσει νουβέλα φαντασίας. Ίσως και ταινία επιστημονικής φαντασίας. Καλεί φιλόδοξους ποιητές να γράψουν ποιήματα, προτρέπει σε αναστοχασμό όσους έχουν φιλοσοφικές ανησυχίες. Είναι η «γέφυρα που δεν οδηγεί πουθενά».

Για την ακρίβεια, οδηγεί κάπου. Χρησιμεύει σε όσους θέλουν να περάσουν απέναντι, στο Beil Water, ένα σχετικά μεγάλο ρέμα που διασχίζει το χωριό Biel, νότια του Ντένμπαρ της Σκωτίας.

Η διαδρομή που κάνει το ρέμα, από το Luggate Burn έως την εκβολή του, στον όρμο Belhaven - είναι περίπου πέντε χιλιόμετρα.

Πριν εκβάλλει στη Βόρεια Θάλασσα, περνάει κάτω από μια μεταλλική πεζογέφυρα με τσιμεντένιες βάσεις και βαθμίδες. Όταν η παλίρροια είναι χαμηλή, από αυτή τη γέφυρα περνάς στην απέναντι όχθη.

Όταν, όμως, δεν είναι χαμηλή, η στεριά από τη μια και την άλλη μεριά της πεζογέφυρας καλύπτεται απ' τα νερά.

Κι η πεζογέφυρα είναι, πια, μια μοναχική γέφυρα μέσα στη θάλασσα.

*****

Μήνυση κατά του Σάσα Μπάρον Κοέν από πρώην Γερουσιαστή για το… τεστ παιδοφιλίας

Ο Ρόι Μουρ, πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τη Γερουσία στην πολιτεία της Αλαμπάμα, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Σάσα Μπάρον Κοέν για δυσφήμιση, αξιώνοντας αποζημίωση 95 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή - όπως ισχυρίζεται - τον εξαπάτησε, προκειμένου να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Who is America?

Ο Μουρ, πρώην δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλαμπάμα, κατέθεσε αγωγή και εναντίον του δικτύου Showtime και της μητρικής του εταιρείας CBS Corp, εξαιτίας ενός σκετς που μεταδόθηκε στις 29 Ιουλίου.

Στην αγωγή του, ο πρώην γερουσιαστής εξηγεί ότι το Φεβρουάριο τον πλησίασε ένα, όπως πίστεψε, ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο ήθελε να του απονείμει βραβείο για τη φιλοϊσραηλινή του δράση. Στο πλαίσιο αυτό, δέχθηκε να του πάρει συνέντευξη ένας Ισραηλινός ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας, με το όνομα Έραν Μοράντ, ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν.

Στο σκετς ο Κοέν εξηγεί στο Μουρ ότι διαθέτει ένα μηχάνημα, το οποίο κατασκεύασε ο ισραηλινός στρατός, που μπορεί να εντοπίζει τους παιδόφιλους. Όταν το πέρασε μπροστά από το Μουρ, το μηχάνημα άρχισε να χτυπά. Τότε ο πρώην γερουσιαστής κατάλαβε ότι τον έχουν ξεγελάσει και διέκοψε τη συνέντευξη.

Ο Μουρ έχασε το Δεκέμβριο τις εκλογές από το Δημοκρατικό Νταγκ Τζόουνς, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών, όταν εκείνες ήταν ανήλικες κι εκείνος 30 ετών.

*****

Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του να φάει το αβγό του :

«Φάε παιδάκι μου το αβγουλάκι σου, να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!»

«Ζε σέλω», λέει ο μπέμπης.

«Φάτο αγοράκι μου να γίνεις δυνατός σαν τον μπαμπά».

«Ζε σέλω», αρνείται ο μπέμπης.

«Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει και το πουλάκι σου».

Και φωνάζει η μαμά από μέσα:

«Γιώργο φάε εσύ το αυγό, θα φτιάξω στο μπέμπη μπιφτέκια!!»


Διάσημη πορνοστάρ έγινε… ιεροκήρυκας
Η πιο «μοναχική» γέφυρα στον κόσμο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής