breaking news Νέο

Π.Λαφαζάνης, αποκλειστικά στο www.imerisia-ver.gr : "Ο κατήφορος Τσίπρα δεν έχει τέλος"

Π.Λαφαζάνης, αποκλειστικά στο www.imerisia-ver.gr :

Συνέντευξη στις ΑΝΑ...κρίσεις της web tv της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ (μπορείτε να τη δείτε σε μαγνητοσκόπηση από το site μας www.imerisia-ver.gr) παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 6ης Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης. Καθαρός και πατριωτικός ο πολιτικός του λόγος, μας έδωσε ένα έντιμο στίγμα αντίστασης που επιχειρεί το κόμμα του, ενάντια στα ξένα συμφέροντα των μνημονίων, τα οποία τον έχουν αποκλείσει από την ΕΡΤ, τις ιδιωτικές τηλεοράσεις, αλλά και τις μεγάλες, λεγόμενες, εφημερίδες, που «παρασιτούν» από τις κρατικές διαφημίσεις, έχοντας δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Την ίδια στιγμή που ο επαρχιακός τύπος και τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης είναι αποκλεισμένα από αυτό το διαφημιστικό «χορό» των εκατομμυρίων ευρώ, που βλέπουμε καθημερινά σε εκδόσεις με 200 και 300 φύλλα, αλλά και σε διαδικτυακά μέσα-μαϊμού! Σημαντικά τα όσα μας είπε ο κ. Λαφαζάνης, ψήγματα των οποίων σας μεταφέρουμε στην έντυπή μας έκδοση.

 

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Όταν συνθηκολογείς και προδίδεις, αρχίζει ο κατήφορος, που δεν έχει τέλος. Αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα, ωχριούν μπροστά σε αυτά που θα δούμε στο μέλλον. Η χώρα έχει παραδοθεί στα συμφέροντα της Αμερικής και της Γερμανικής Ευρώπης. Ο Τσίπρας έχει δημιουργήσει ένα αντιρωσικό μέτωπο. Είναι το πιο φανατικό πιόνι των ΗΠΑ και του Ισραήλ».

 

Υπέρ της ελληνορωσικής φιλίας η Λαϊκή Ενότητα

«Ως υπουργός, έδωσα μάχη, για να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με τη Ρωσία. Το συμφέρον μας δεν είναι να απελαύνουμε Ρώσους διπλωμάτες, με υστερικό μάλιστα τρόπο. Όταν έφυγα από την κυβέρνηση, η Ελλάδα έγινε οικόπεδο των Αμερικανών. Ο Τσίπρας αύξησε τις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία». 

 

Ρωσικό έδαφος η Κριμαία. Υπάρχει ελληνική μειονότητα επί χιλιετίες στην αρχαία Ταυρίδα

«Η Κριμαία είναι ρωσικό έδαφος. Μας αγαπάει ιδιαίτερα ο λαός της, ενώ υπάρχει ελληνική μειονότητα επί χιλιετίες στην περιοχή, που είναι η αρχαία Ταυρίδα. Ως Λαϊκή Ενότητα σπάσαμε το εμπάργκο προς την περιοχή, αφού η κυβέρνηση Τσίπρα απαγορεύει απευθείας πτήσεις. Η μειονότητά μας έχει καταθέσει συνταγματική πρόταση στο κοινοβούλιο της Κριμαίας, να ονομαστεί Ταυρίδα. Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση έχει βάλει τείχος στις οικονομικές μας σχέσεις με τη Ρωσία, τη στιγμή που τα συμφέροντα των αγροτών της Ημαθίας είναι συνυφασμένα με αυτά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

 

Με έγκριση του ΝΑΤΟ η προεκλογική εκστρατεία Μητσοτάκη

«Δέσμιος της Μέρκελ και των ΗΠΑ ο Μητσοτάκης, ο οποίος στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών, αφού δεσμεύτηκε ότι δεν θα την αλλάξει, αν ψηφιστεί από τη Βουλή μας. Κάνει προεκλογική εκστρατεία, όπως και ο Τσίπρας,  με την έγκριση του ΝΑΤΟ».

 

Το όνομα θα μείνει σκέτο Μακεδονία. Ο Κοτζιάς έπαιξε το παιχνίδι του ΝΑΤΟ

«Το όνομα των Σκοπίων θα μείνει σκέτο Μακεδονία. Δώσαμε εθνότητα και γλώσσα και δεν πήραμε ούτε καν μια συνταγματική δέσμευση από το Ζάεφ. Ο Κοτζιάς έπαιξε το ρόλο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Γερμανικής Ευρώπης, η οποία διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία».

 

Ήττα των Αμερικανών στη Συρία

«Οι Αμερικανοί υπέστησαν ήττα στη Συρία και θέλουν την Ελλάδα ως προγεφύρωμα στις επιδιώξεις τους. Θα μας θυσιάσουν και πάλι, μόλις τα βρουν με τον Ερντογάν. Ως χώρα έχουμε διακόψει τις διπλωματικές μας σχέσεις με τη Συρία, τη στιγμή που οι Σύριοι υπήρξαν στο πλευρό των συμφερόντων μας, αφού δεν αναγνώρισαν το ψευδοκράτος των Τούρκων στην Κύπρο».

 

Γενική...απαλλοτρίωση της πρώτης κατοικίας

«Η κυβέρνηση εφαρμόζει γενική απαλλοτρίωση της πρώτης κατοικίας των ελληνικών νοικοκυριών. Μας πήραν όλο το «λίπος» και τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και τα σπίτια. Πριν λίγες μέρες πήραν την πρώτη κατοικία νοικοκύρη με δυο ανήλικα παιδιά. Ήταν έγκλημα του Τσίπρα τα 40 δις ευρώ, που δώσαμε για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για την οποία έχουμε καταθέσει μήνυση. Θα τους πάμε μέσα ισόβια. Αναδείξαμε το σκάνδαλο του ενός δις ευρώ, με το οποίο οι τράπεζες δάνεισαν τον εαυτό τους. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη».

 

Αν ήμασταν στη Βουλή, θα είχε πέσει η κυβέρνηση

«Ο κόσμος μας στηρίζει, αφού είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη, που κάνουμε αντιπολίτευση. Αν ήμασταν στη Βουλή, θα είχε πέσει η κυβέρνηση.

 

Δεν πάμε για οφίτσια και καρέκλες

«Δεν πάμε για οφίτσια και καρέκλες. Είχα ως υπουργός και μάλιστα ισχυρές. Δεν στρογγυλοκάθισα, για να δρέψω τα λάφυρα της εξουσίας».

 

Πλήρη τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας στην Ημαθία

«Ο βουλευτικός συνδυασμός μας στην Ημαθία θα είναι πλήρης. Το ψηφοδέλτιο, όπως και αντίστοιχα τα αυτοδιοικητικά, θα περιλαμβάνουν αγωνιστές, πρωτοπόρους και έντιμους ανθρώπους. Είμαι ενάντια στα αρχηγικά κόμματα. Στην πορεία γίνονται αυταρχικά. Στη Λαϊκή Ενότητα δρούμε συλλογικά».

 

Έγκλημα που πληρώνει ο ελληνικός λαός το προσφυγικό

«Το προσφυγικό είναι ένα έγκλημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

 

Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι στη Βουλή

«Θα είμαστε σίγουρα στη Βουλή, αφού ο ελληνικός λαός μας στηρίζει, παρά τον αποκλεισμό μας από την ΕΡΤ και τις ιδιωτικές τηλεοράσεις».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής