breaking news Νέο

Φιλικό ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Φιλικό ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Μόλις έξι ημέρες απέμειναν για την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τους “Επίλεκτους διεθνείς φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη”, τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

Πέρα από τη ΝΠ ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, την ΕΠΣΗ και τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ οι οποίοι με τους παλαίμαχους παίκτες της “Βέροιας” έχουν αναλάβει την συνδιοργάνωση του εν λόγω αγώνα, την στήριξη του σ’ αυτόν επί του πρακτέου παρέχει και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, όχι μόνο με τα ΔΣ και τα μέλη του, αλλα και με την ποδοσφαιρική του ομαδα (!) που διατηρεί, συνδράμοντας στην οικονομική ενίσχυση του μέσα από την αγορά εισιτηρίων.

Βέβαια, είναι κι άλλοι οι φορείς της πόλης, όπως και απλοί πολίτες, που καθημερινά προβαίνουν στην αγορά εισιτηρίων (που τιμώνται το έκαστο 5Ε και διατίθενται στα γραφεία της Πρωτοβουλίας, Ανοίξεως 19, τηλ. 23310-29571).

 

Κάλεσμα

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου των παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καλεί τον κόσμο να σπεύσει να αγοράσει εισιτήρια στηρίζοντας μια τέτοια προσπάθεια και να δώσει το παρών του στον αγώνα της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, που, όπως επισημαίνει, πέρα από τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο γίνεται, προσδίδει σ’ αυτόν και χαρακτήρα γιορτής του ποδοσφαίρου!

«Είναι ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο όσοι βρεθούν θα νιώσουν την χαρά να περνούν μπροστά από τα μάτια τους και να πατούν το χορτάρι του γηπέδου της πόλης μας θρύλοι και αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου και που όλοι μαζί τωρα θα αγωνισθούν για έναν τόσο σημαντικό σκοπό» δήλωσε χθες στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο πρόεδρος και αρχηγός των παλαιμάχων παικτών της Βέροιας Τάκης Παπατζίκος.

Θυμίζουμε ότι την ομάδα των επιλέκτων - Διεθνών, απαρτίζουν μεταξύ άλλων, οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Αγγελος Μπασινάς, Παντελής Καφές, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιώργος Αμανατίδης κ.α.

 

Τιμητικές διακρίσεις για 4 παλαιμάχους

Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν ο “κάπταιν” της πρωταθλήτριας Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004 Θοδωρής Ζαγοράκης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της “ΒΕΡΟΙΑΣ” Ζήσης Μήττας, Γιάννης Παπαφωτίου και Χρήστος Υφαντίδης.

Επισης θα προηγηθεί επίδειξη προγράμματος ρυθμικής γυμναστικής από τις αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου Ρυθμικής Γυμναστικής Βέροιας (που σημειωτέον είναι αυτός με την προπονήτρια Μαρία Μυλωνά - Χωματά που έφερε προ 30ετιας και βάλε το άθλημα στη Βέροια). Το παρών επιπλέον στο μάτς πρόκειται να δώσουν ποδοσφαιριστές ακαδημιών του νομού μας με τις στολές τους προσδίδοντας έναν ξεχωριστό τόνο σ’ αυτό.

 

Λ. Κελεσίδης: Προσπάθεια να φανεί ότι δικαιούται να αγωνισθεί!

Τέλος, οπως προέκυψε και  έγινε γνωστό, ο Λευτέρης Κελεσίδης (ο αποκαλούμενος και στην ποδοσφαιρική πιάτσα “ΛΕΚΕ”) φοβούμενος τη μη συμμετοχή του στο ματς αυτό (στο οποίο τόσο πολύ θέλει να παίξει) ξεκίνησε να προπονείται εδώ και 20 ημέρες, με σκοπό να έρθει σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και να... πείσει τον προπονητή των “κυανέρυθρων” Γιώργο Χατζάρα ότι δύναται να αγωνισθεί (ε, ρε τι μπορεί να κανει ο άνθρωπος...).

 

του Παύλου  Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής