breaking news Νέο

Νέα φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, νίκησε στην Αριδαία τον Αλμωπό με 1-2, παρότι βρέθηκε πισω στο σκορ

Νέα φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, νίκησε στην Αριδαία τον Αλμωπό με 1-2, παρότι βρέθηκε πισω στο σκορ

Συνεχίζοντας το φιλικό νικηφόρο σερί της η ΒΕΡΟΙΑ το Σάββατο το απόγευμα κέρδισε στην Αριδαία και τον τοπικό Αλμωπό, ομάδα της ίδιας κατηγορίας και του ίδιου ομίλου με αυτήν και την οποία όπως είναι γνωστό θα βρει στον δρόμο της και στο πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος ομάδα που στην πλειοψηφία της διαθέτει το βασικό κορμο της περσινής περιόδου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασε δύο - τρεις καλές ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με έναν πρώην Βεροιώτη ποδοσφαιριστή τον Ξόμπλιο στο 18’ που πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Βέροιας Κοντογουλίδη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Από την δική της πλευρά παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο η ΒΕΡΟΙΑ είχε και αυτή τρεις καλές στιγμές, με τους Μυλωνά, Κανούλα και Κυριακίδη τις οποίες ομως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Ετσι οι δύο ομάδες πηγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με την γηπεδούχο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η Βέροια παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, πίεσε τον αντίπαλό της και αφού στο 49’ είχε δοκάρι σε σουτ του Μούχαλη, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 51’ με σουτ από το υψος της μεγάλης περιοχής του Μπακάλη.

Η Βέροια συνέχισε να πατα καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλό της και στο 60’ πέτυχε ένα δεύτερο γκολ με κοντινό σουτ του Κυριακίδη που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα του Αλμωπού σε κεφαλιά του Κανούλα, γράφοντας έτσι το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης με βοηθούς τους Παυλίδη - Παρισβάνο από την ΕΠΣ Πέλλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνανατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης, Ασλαπάλογλου, Μεντής, Ελευθεριάδης Γ., Ξόμπλιος, Ελευθεριαδης Λ., Αλεξ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βιεντ, Μουλάς, Καραγιαννίδης, Μουσόνι, Παπαδημητρίου, Μυλωνάς.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Κανούλας, Κυριακίδης, Μυλωνάς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Σκαθαρούδης, Ζούρκος, Ιωάννου, Τσικόπουλος, Τσουλχάϊ, Παπουτσίδης, Μισαηλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής