breaking news Νέο

Σταύρος Βαλσαμίδης : «Αναμονή για το 3ο Naoussa Street Festival, το 2019»!

  • Σταύρος Βαλσαμίδης : «Αναμονή για το 3ο Naoussa Street Festival, το 2019»!
  • Σταύρος Βαλσαμίδης : «Αναμονή για το 3ο Naoussa Street Festival, το 2019»!
  • Σταύρος Βαλσαμίδης : «Αναμονή για το 3ο Naoussa Street Festival, το 2019»!

Εξαιρετικά επιτυχημένο το κλείσιμο του 2ου Naoussa Street Festival, το βράδυ της Κυριακής 9ης Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της πόλης, συνδυάζοντας τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και τη γευσιγνωσία μοναδικών εδεσμάτων, που συνδυάστηκαν με το τοπικό ξινόμαυρο κρασί! Για τη διοργάνωσή του, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Σταύρος Βαλσαμίδης μας δήλωσε τα εξής:

«Η αρχική σκέψη ήταν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, Ναουσαίοι και επισκέπτες να υποδέχονται το φθινόπωρο με ένα φεστιβάλ, που θα είχε ενδιαφέρον για όλους.  Με μπροστάρη το δήμαρχό μας Νίκο Κουτσογιάννη, διοργανώσαμε πέρυσι το 1ο και φέτος το 2ο Naoussa Street Festival, το οποίο είχε κάτι για όλους. Από την έκθεση ρολογιών στην ΕΡΙΑ και την ομιλία του Αλέξανδρου Οικονόμου, τις δράσεις για παιδιά στις πλατείες με την ευγενική και ξεχωριστή συμβολή του Artville, τους Vanilla Swing στην ατμοσφαιρική Αγία Παρασκευή, το τουρνουά BeachVolley στην αυλή του 7ου Δημοτικού με τη βοήθεια του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, τους καταπληκτικούς NO NAME στην 1η τους EVER δημόσια εμφάνιση, το Circo Cachivache, τη δημιουργική και πολλά υποσχόμενη συνδιοργάνωση του Street Food Festival - Wine Edition με τη SoulFood Thessaloniki, το back to school concert με τους REC και τη  συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στην τελευταία καλοκαιρινή παρουσία στο κατάμεστο, με πάνω από 2.000 κόσμο, δημοτικό πάρκο της Νάουσας. Οι συμμετοχές στο 1o Naoussa Street Food Festival - Wine Edition έδωσαν το στίγμα για το μέλλον. Ο σύνδεσμος οινοποιών και οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας τους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν βέβαια δυνατό, χωρίς την υποστήριξη και συνεργασία όλων των αντιδημάρχων, της Νάντιας Τάκη, του Στέλιου Δάγγα, του Στάθη Λογδανίδη και του Δώρη Καρανάτσιου.

Ευχαριστώ τους ακούραστους  συνεργάτες του γραφείου Πολιτισμού και ειδικά ευχαριστώ την «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» και τα ΜΜΕ της Ημαθίας για την υποστήριξή τους στην προβολή του.

Η υπόσχεση για του χρόνου δόθηκε ήδη με την αυλαία του Αναμονή, λοιπόν, για το 3ο Naoussa Street Festival!»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής