breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Πρεμιέρα με ντέρμπι. Ισόπαλη (1-1) στο Παλαιοχώρι

ΒΕΡΟΙΑ: Πρεμιέρα με ντέρμπι. Ισόπαλη (1-1) στο Παλαιοχώρι

• Δύο περίπου εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η προετοιμασία της Βέροιας όπως βέβαια και των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας, μπήκε στην τελική της ευθεία.

Από χθες μάλιστα το απόγευμα οι ομάδες γνωρίζουν και την σειρά των αγώνων που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα που με βάση το χρονοδιάγραμμα της διοργανώτριας αρχής, της ΕΠΟ, και εφόσον δεν υπαρξει νέα αναβολή, ξεκινάει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

• Στην τελική ευθεία επίσης μπήκε και η διαδικασία, τυπική στην ουσία αφού η ΕΠΟ ήδη την έχει συμπεριλάβει στην λίστα των ομαδων της Γ’ Εθνικής της Βέροιας να αγωνιστεί στην θέση της Ελπίδας Σκουτάρεως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας μας, μέσω της νομικής υπηρεσίας της Βασίλισσας, ζήτησε την έγκριση της ΕΠΣ Ημαθίας για την χρησιμοποίηση για έδρα της το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, προκειμένου να την συμπεριλάβει στην κλήρωση που επαναλαμβάνουμε πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με την Ενωση μας να απαντά άμεσα κάνοντας δεκτό το αίτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

• Εν τω μεταξύ συνεχίζονται δίχως προβλήματα και σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Ταγαροχωρίου που ύστερα από την περιπέτεια που περασε στις αρχές του καλοκαιριού βρίσκεται και πάλι σε άριστη κατάσταση, χάρις στην συγκινητική προσπάθεια των φιλάθλων της ομάδας.

• Στα φιλικά του καλοκαιριού η ομάδα “πάει τρένο” και κερδίζει τους αντιπάλους της ακόμη και όταν δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ της, κάτι που αποδεικνύει ότι διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και μεγάλες για την κατηγορία, δυνατότητες που με μια τους και μόνο ενέργεια μπορούν να κερδίσουν έναν αγώνα.

• Και μια και μιλάμε για παίκτες με προσωπικότητα και ταλέντο να αναφέρουμε οτι σύμφωνα με πληροφορίες η ΒΕΡΟΙΑ ετοιμάζει μια ακόμη μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση όταν ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, παλιό γνώριμο των φιλάθλων της, καθώς έχει φορέσει για αρκετό καιρό την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Super League, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και εφόσον το απαιτήσουν οι περιστάσεις μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας. Εναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το στίγμα του στο πρωτάθλημα της Super League και πολύ καλές εντυπώσεις για το ήθος του όταν η ομάδα περνούσε οικονομική κρίση στους φιλάθλους της πόλης μας.

• Με ντέρμπι κόντρα στα Γιαννιτσά ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΟ στην πρεμιέρα έβγαλε:

Βέροια - Γιαννιτσά και Παλαιοχώρι Αγκαθιά

Εν τω μεταξύ στο χθεσινό φιλικό στο Παλαιοχώρι της Χαλκιδικής η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Άρη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα στον ίδιο όμιλο με τη ΒΕΡΟΙΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής