breaking news Νέο

Ξεκίνησε και το φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής

Ξεκίνησε και το φετινό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής

Το 59ο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής της χώρας μας έχει ήδη κάνει το πρώτο, από τα τριάντα φετινά του βήματα και σε δύο ημέρες από σήμερα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δεύτερο, με τις 16 όμως ομάδες που το συγκροτούν να μην γωρίζουν αυτό που ίσως τις ενδιαφέρει περισσότερο: Τα οικονομικά τους δεδομένα και πάνω σ' αυτόν τον άγνωστο «Χ» «έχτισαν» το ρόστερ τους, αφού είναι γνωστό ότι μόλις την παραμονή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος υπήρξε συμφωνία στα τηλεοπτικά με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, δίχως όμως να ξεκαθαρίσει τελείως η κατάσταση.

Επίσης την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή οι ομάδες, αλλά και οι φίλαθλοι πληροφορήθηκαν ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν πλεϊ οφ και ο βαθμολογικός πίνακας, όπως θα διαμορφωθεί στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα καθορίσει οριστικά την σειρά όλων των ομάδων.

Κατά τα άλλα και φέτος όπως τα τελευτάια 10 περίπου χρόνια αναμένεται να έχουμε ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων.

Στην κορυφή εμφανίζονται οι τέσσερις μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στους οποίους τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να μπουν «σφήνα» ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης παρότι οι δύο τελευταίοι έκαναν μια κακή χρονιά την περίοδο που μας πέρασε.

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι τρεις τελευταίοι (Πανιώνιος, Ατρόμητος, Αστέρας) πλαισιωμένοι από την Ξάνθη και τα Γιάννενα, ενώ σημαντικά βήματα μπροστά την περσινή περίοδο έκανε ο Πλατανιάς και ακολουθούν οι υπόλοιποι που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όλα αυτά με βάση την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες τα τελευταία χρόνια και φυσικά τίποτε δεν αποκλείει να υπάρξουν την νέα περίοδο διαφοροποιήσεις.

Να δούμε όμως κάποια ιστορικά στοιχεία της Α' Εθνικής, ή όπως τα τελευταία χρόνια ονομάζεται της Super League.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής