breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Το FBI εκκένωσε αστεροσκοπείο, γιατί εντόπισε εξωγήινους… και άλλες θεωρίες συνωμοσίας

Το FBI έσπευσε να εκκενώσει και να αποκλείσει το αστεροσκοπείο Sunspot Solar Observatory στο Νέο Μεξικό, χωρίς να δώσει εξηγήσεις γιατί το κάνει. Αμέσως, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο συνωμοσιολογικές θεωρίες, ότι κάτι συνέβη ή ανακαλύφθηκε σχετικά με εξωγήινους και το FBI προσπαθεί να το κουκουλώσει.

Στην ιστοσελίδα του Ηλιακού Παρατηρητηρίου -το οποίο λειτουργεί από το 1947- αναφέρεται ότι θα παραμείνει κλειστό «προσωρινά», λόγω «ενός θέματος ασφαλείας» που έχει προκύψει.

Η τοπική αστυνομία ανέφερε ότι πράκτορες του FBI κατέφθασαν ξαφνικά με ελικόπτερο Blackhawk και απέκλεισαν τις εγκαταστάσεις του αστεροσκοπείου, χωρίς καν να δώσουν κάποια εξήγηση στις τοπικές αρχές.

Το μυστήριο έχει τροφοδοτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες θεωρίες, όπως ότι η «επιδρομή» του FBI συνέβη μόλις οι αστρονόμοι του αστεροσκοπείου ανακάλυψαν στον ουρανό κάτι, που δεν θα έπρεπε να είχαν δει, π.χ. ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο.

Κάποιοι, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», επεσήμαναν ότι το Sunspot Solar Observatory απέχει μόνο 200 χιλιόμετρα από το διάσημο Ρόκγουελ, όπου το 1947 υποτίθεται ότι ένα UFO είχε συντριβεί και ότι πτώματα εξωγήινων είχαν ανακαλυφθεί και τάχιστα εξαφανισθεί από την αμερικανική πολεμική αεροπορία (κάτι που έχει διαψευσθεί κατηγορηματικά).

Φυσικά, το πιθανότερο είναι να υπάρχουν πολύ πιο πεζές εξηγήσεις για την επέμβαση του FBI, κάτι που πιθανώς θα αποκαλυφθεί σύντομα.

*****

Διοργάνωσαν διαγωνισμό για την ανάδειξη «Mis Hitler»

Ένας περίεργα φασιστικός διαγωνισμός ομορφιάς κόντεψε να ξεκινήσει στη Ρωσία, όπου ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν καλλιστεία «Μις Χίτλερ 2018». Τα «καλλιστεία» ανακοινώθηκαν σε σελίδα Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης, με τις διαγωνιζόμενες να φωτογραφίζονται κάνοντας το ναζιστικό χαιρετισμό. Το VKontakte, γνωστό ως VK, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ανάλογο του Facebook και ήταν αυτό που διοργάνωσε το διαγωνισμό ομορφιάς, με κοπέλες από τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ.

Φορείς του Ισραήλ, ωστόσο, αντέδρασαν και ο διαγωνισμός απαγορεύτηκε, με την εταιρεία να εκδίδει ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «ρητορική μίσους». Μάλιστα, η ιστοσελίδα του ίδιου του διαγωνισμού δεν είναι πλέον προσβάσιμη και αντί αυτής εμφανίζεται το μήνυμα «Αυτή η κοινότητα έχει μπλοκαριστεί μετά από καταγγελίες για βία».

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού ενθάρρυναν τις κοπέλες να συμμετάσχουν σε αυτόν, στέλνοντας σέξι selfies με θεματική το ναζισμό, ενώ στην αίτησή τους εξηγούσαν γιατί «αγαπούν και σέβονται το Τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».

Εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της «Μις Χίτλερ», ενώ για την εγγραφή τους ήταν απαραίτητη η δήλωση των ονομάτων και των νεοναζιστικών οργανισμών, στους οποίους ανήκαν.

Ένα από τα μηνύματα που ήταν γραμμένα στην ιστοσελίδα, που έχει κατέβει, ανέφερε ότι ο διαγωνισμός ενθαρρύνει την «προώθηση της χιτλερικής κουλτούρας, τη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των μελών της χιτλερικής κοινότητας, τον «καθαρισμό» της εικόνας του Αδόλφου Χίτλερ, την ομορφιά της χιτλερικής κουλτούρας και την προστασία και την άμυνα των γυναικών».

Το διαγωνισμό κατάφεραν να μπλοκάρουν Ισραηλινοί, όπως είχαν πράξει και το 2014 και πάλι με την ίδια εταιρεία.

*****

Ληστεία πήγε...πολύ στραβά

Η απόπειρα ενός άνδρα να ληστέψει ένα κατάστημα στο Ντένβερ, στο Κολοράντο, δεν πήγε όπως ακριβώς την είχε σχεδιάσει.

Οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού κατέγραψαν καρέ- καρέ την παρ’ ολίγον ληστεία.

Ο επίδοξος ληστής μπήκε μέσα στο κατάστημα, που πουλά προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου και προχώρησε προς τον πάγκο, όπου βρισκόταν η υπάλληλος.

Τότε, έβγαλε τα χέρια του από τις τσέπες του φούτερ του και μαζί και ένα όπλο.

Όμως αντί να το σηκώσει, το ακούμπησε στον πάγκο, του γλίστρησε κι έπεσε κάτω, πίσω από τον πάγκο.

Αν και αρχικά προσπάθησε να πηδήξει, για να το πιάσει, τελικά έφυγε τρέχοντας.

Δευτερόλεπτα μετά φαίνεται η υπάλληλος, που έχει πιάσει το όπλο και το ακουμπά- έκπληκτη κι αυτή- πάνω στον πάγκο.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Σεπτεμβρίου και η τοπική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, με σκοπό την αναγνώριση του δράστη.

*****

Ευλόγησαν… την μπύρα στις Βρυξέλλες

Το «ιερό βαρέλι» της μπύρας για αγιασμό μετέφεραν Βέλγοι ζυθοποιοί και μουσικοί ντυμένοι με μεσαιωνικά κοστούμια, στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη τους, Άγιου Αρνούλφου στις Βρυξέλλες.

Οι ζυθοποιοί, γνωστοί και ως «Knighthood of the Brewer’s Paddle», περπάτησαν με τη συνοδεία μουσικής από τη Γκραν Πλας μέχρι τον καθεδρικό ναό, προκειμένου να ευλογηθεί από τον ιερέα το ξύλινο βαρέλι μπύρας.

Ο Daniel Krug, επικεφαλής μιας οικογενειακής ζυθοποιίας, δήλωσε, «είναι μία μεγαλοπρεπής γιορτή για τον Άγιο Αρνούλφο και μία υπέροχη παράδοση, επειδή η μπύρα στο Βέλγιο είναι κάτι που μας κάνει περήφανους».

Οι μοναχοί Βέλγοι ξεκίνησαν τη ζυθοποιία πριν από περίπου 10 αιώνες και σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 150 εταιρείες ζυθοποιίας, που εξειδικεύονται σε μπύρες διάφορων ειδών. Από τις δυνατές μέχρι τις πιο ελαφριές έως και με φρουτώδη γεύση.

Ένα Σαββατοκύριακο μπύρας ακολουθεί μετά τον αγιασμό και σε εκδήλωση, στην οποία διάφοροι ζυθοποιοί συγκεντρώνονται στη Γκραν Πλας, δίνεται στο κοινό η ευκαιρία να δοκιμάσουν περισσότερες από 1.100 γεύσεις διαφορετικών ειδών μπύρας.

*****

Γυρίζει ο Τοτός από την παιδική χαρά και βρίσκει το σκύλο του νεκρό, με τα πόδια ψηλά.

«Μπαμπά, μπαμπά, γιατί το σκυλάκι μας πέθανε με τα πόδια σηκωμένα ψηλά;», ρωτάει τον πατέρα του.

Τι να απαντήσει ο πατέρας του, του λέει:

«Για να μπορεί να ανέβει πιο εύκολα στον Παράδεισο, γιατί τον κάλεσε ο Θεούλης».

«Ευτυχώς μπαμπά, δεν χάσαμε και τη μαμά πριν λίγες μέρες!!!», λέει ο Τοτός.

Ο πατέρας του παραξενεύτηκε:

«Γιατί το λες αυτό Τοτέ;»

«Γιατί πριν μερικές μέρες που γύρισα από το σχολείο, η μαμά ήταν στο δωμάτιό της με τα πόδια σηκωμένα προς τα πάνω και φώναζε: «Θεέ μου έρχομαι, Θεέ μου έρχομαι….» και ευτυχώς ήταν 2 ναύτες και την κρατούσαν ο ένας από μπροστά και ο άλλος από πίσω….αλλιώς θα την είχαμε χάσει…»


Mis Hitler
Ληστεία
«ιερό βαρέλι» της μπύρας
«ιερό βαρέλι» της μπύρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής