breaking news Νέο

Συνεργασία πρωταθλητών για τον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας

Συνεργασία πρωταθλητών για τον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΡΕΑΣ, μετά από τις μεγάλες επιτυχίες του αθλητή του Δημοσθένη Ταραμονλή (πρωταθλητής Ελλάδος 2018),  συνεχίζει την προσπάθειά του για την ευρύτερη διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης αλλά και για την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου αγωνιστικού τένις στην Ελλάδα, αναθέτοντας την οργάνωση των ακαδημιών και του αγωνιστικού τμήματος στους Νίκο και  Γιάννη Ταραμονλή.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ

Μία από τις βασικές προτεραιότητες για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των παικτών στη Nireas Tennis Academy, είναι η εξέλιξη στις ηλικίες 5 έως 10 ετών. Η εξέλιξη αυτή πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής του προγράμματος «Ανάπτυξη παικτών κάτω των 10 ετών».

Η «Ανάπτυξη παικτών κάτω των 10 ετών» είναι συνδυασμός του προγράμματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF), με τίτλο «Tennis 10s» και εξειδικευμένων για τις ηλικίες 5-10 ετών σύγχρονων προπονητικών προσεγγίσεων στην τεχνική, την τακτική και τη Φυσική Κατάσταση, που απαιτούνται για τη μακροπρόθεσμη εξέλιξη των παικτών στο τένις.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΚΤΩΝ 11-14 ΕΤΩΝ Το πρόγραμμα της «Ανάπτυξης 11-14», πλαισιώνεται από ειδικά προγράμματα Φυσικής Κατάστασης, προγράμματα ειδικής προετοιμασίας για αγώνες, προπονητικούς και αγωνιστικούς σχεδιασμούς.

Οι στόχοι και το όραμα της Nireas Tennis Academy για τις ηλικίες 11-14 ετών, είναι η παραγωγή παικτών που θα έχουν όλα τα τεχνικά, τακτικά  και φυσικά στοιχεία που απαιτούνται στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο του σύγχρονου τένις, ώστε και κατά συνέπεια να μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο στις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες των juniors (14, 16 και 18).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ταραμονλής Ιωάννης 6980323753

Ταραμονλής Νικόλαος 6946529977


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής