breaking news Νέο

Ήττα με 0-4 για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από τον Α.Ο Μαρίνας

  • Ήττα με 0-4 για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από τον Α.Ο Μαρίνας
  • Ήττα με 0-4 για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από τον Α.Ο Μαρίνας

Ολοκληρώθηκε  η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας το απόγευμα του Σαββάτου 15/9/2018 και ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Μαρίνας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και ηττήθηκε με σκορ 0 - 4.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Αστέρα παρόλο που πιέστηκε με την έναρξη και στο 14' ακυρώθηκε γκολ του Χατζή με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, ως οφσάιντ του σκόρερ. Πολύ καλή ευκαιρία στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλιώτη Ι. από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε τη μπάλα την τελευταία στιγμή ο Αντιφάκος στο δεύτερο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό έφυγε μόνος ο Ντόβας στην επίθεση και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 26' με το δυνατό σουτ του Δάμτσιου έξω από την περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Αντιφάκος. Η γηπεδούχος ομάδα πίεζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα και στο 38' το σουτ που δοκίμασε ο αφύλακτος Ντόβας από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για τον Αγροτικό Αστέρα με την ομάδα της Μαρίνας να αμύνεται ικανοποιητικά και το ημίχρονο έληξε 0 - 0.

Το  δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την γηπεδούχο ομάδα που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49', με κεφαλιά του Πουτακίδη στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ , ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενοι στο 53´ με τον ίδιο τρόπο εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα. 

Τα δυο γρήγορα γκολ έφεραν τα δύσκολα στην ομάδα του Αστέρα που πίεσε και προσπάθησε να μειώσει το σκορ αλλά στο 66' σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ο Μισαηλίδης πέτυχε και τρίτο τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Στο 79' μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αστέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσόπουλου, από πλάγια θέση έξω από την περιοχή , βρέθηκαν 3 επιθετικοί στην πορεία της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν κατάφεραν να πλασάρουν και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αντιφάκου.

Η ομάδα του Αστέρα συνέχισε την πίεση για την επίτευξη ενός τέρματος που θα άλλαζε την ψυχολογία της ομάδας και στο 85' δέχθηκε τέταρτο τέρμα με σουτ του Μισαηλίδη από το ύψος της περιοχής. Παρόλο που η γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ δεν το έβαλαν κάτω και στο 89' σε δυνατό σουτ του Κώτελη, από το ύψος της μικρής περιοχής, απέκρουσε σωτήρια για μια ακόμη φορά ο Αντιφάκος κρατώντας το μηδέν για την εστία του. 

Η λήξη του αγώνα έφερε την απογοήτευση για τους γηπεδούχους γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τα λάθη στην άμυνα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα στοίχησαν στο αποτέλεσμα .

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Τότσκας, Δάμτσιος, Μοσχόπουλος (75' Χρυσόπουλος), Γκιλιόπουλος, Σουλιώτης Ι., Χατζής, Εμμανουηλίδης (85' Θεοδώρου), Κώτελης, Σερασκιέρης, Σουλιώτης Α. (70' Χασιώτης), Ντόβας (λτρ. 44' Δαδόπουλος).

 

Α.Ο ΜΑΡΙΝΑΣ (Λάζαρος Παυλίδης): Αντιφάκος, Τσέλιος, Καραγκούνης, Σαρακατσιάνος, Αγγελίδης, Κελέσμητος (26' Κυριακίδης), Τοπασίδης (80' Παπαδόπουλος), Μισαηλίδης, Πουτακίδης, Δήμου (87' Στυλιανού),Καραντώνης

 

 

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κελεσίδης Μ. με βοηθούς τον κ. Μαργαρίτη Μ. και κ. Μπογιατζόγλου Α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής