breaking news Νέο

Με το δεξί η ΒΕΡΟΙΑ και στην έδρα της

Με το δεξί η ΒΕΡΟΙΑ και στην έδρα της

Δίχως να φθάσει στο ύψος προηγούμενων εμφανίσεων της η ΒΕΡΟΙΑ το Σάββατο το απόγευμα νίκησε στο πρώτο εντός έδρας φετινό φιλικό της παιχνίδι τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς με 4-1 και αυτή είναι η έβδομη νίκη στα οκτώ φιλικά που έχει δώσει μέχρι σημερα (έχει και μία ισοπαλία 1-1 στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής με αντίπαλο τον Αρη).

Η ΒΕΡΟΙΑ παρά την μέτρια της εμφάνιση σε σύγκριση πάντα με τα προηγούμενα φιλικά που έδωσε ηταν καλύτερη απο τον αντίπαλο της, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία (Γ’ Εθνική και συμμετέχει στον 3ο όμιλο) και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Το σκορ για τη ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό ο Σκαθαρούδης με ωραία ατομική ενέργεια και “σκαφτό” πλασέ και το γκολ αυτό χώριζε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ είχε ευκαιρίες για να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο πρώτο 45λεπτο δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν όπως στο 11’ και παλι με τον Σκαθαρούδη το σουτ του οποίου απο καλή θέση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τέρματος των φιλοξενουμένων στο 13’ με τον Κανούλα που σούταρε από καλή θέση ελάχιστα πανω από τα δοκάρια στο 41’ σε σέντρα σουτ του Ζούρκου που επίσης έφυγε πάνω από τα δοκάρια και στο 43’ με τον Βεργώνη το συρτό σουτ τον οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Σίσκος.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να ψάχνει ένα δεύτερο τέρμα και το βρήκε με τον Κανούλα στο 58’ που δέχθηκε την πάσα του Κυριακίδη και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0.

Νεα μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ στο 65’ με τον Κανούλα που για λίγα εκατοστά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 όταν ο Χασάϊ μαρκαρίστηκε αντικανονικά από τους Μπλατσιώτη - Τσιόρα με τον Μαλούτα να καταλογίζει πεναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνιάδης Κ. και τρια λεπτά αργότερα άγγιξαν την ισοφάριση όταν ο Νικολόπουλος σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον νεαρό τερματοφύλακα όμως της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπλατσιώτη να πέφτει στη γωνία της εστίας του και να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Νέα ευκαιρία για την ομάδα της Καλλιθέας να ισοφαρίσει στο 87’ και τον Μπλατσιώτη και πάλι να δηλώνει “παρών” προλαβαίνοντας στο “τσαφ” τον Στεργίου που έβγαινε μόνος απέναντι στην εστία του.

Οι δυο χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμενων φαίνεται ότι ταρακούνησαν τους Βεροιώτες που βγήκαν μπροστά και στα τελευταία δυο λεπτά του παιχνιδιού στο 89’ και στο 90’ κατάφεραν να πετύχουν δυο τέρματα με συρτό σουτ του Μυλωνά που δέχθηκε την πάσα του Σοφιανίδη και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπουτσίδη διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τους Νησελίτη και Χριστοδούλου.

Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης (46’ Μπλατσιώτη), Ζούρκο (77’ Φωτόπουλος), Τρούπκο (60’ Τσιότρα), Τσουλχάϊ (λ. τρ. 35’ Μισαηλίδης), Μαραγκός, Μπακάλης (70’ Ράδης), Μπλέτσας (60’ Ιωάννου), Βεργώνης (76’ Παπουτσίδης), Κανούλας (69’ Σοφιανίδης), Κυριακίδης (60’ Μυλωνάς), Σκαθαρούδης (62’ Στεργίου).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Ηλιάδης (62’ Στεργίου), Τσόπρας (Τάσιος), Μήννος, Λαδάς, Παπαθανασίου (46’ Χασάϊ), Καρανάσιος (46’ Αντωνιάδης Κ.), Γκέκας, Αντωνιάδης (65’ Νικολόπουλος), Αποστολίδης (85’ Δουδοβάρης), Ευαγγέλου (65’ Σιαραφέρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής