breaking news Νέο

Με βουλευτές της Κ.Ο. του SPD συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Με βουλευτές της Κ.Ο. του SPD συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 15.30 στη Βουλή, με αντιπροσωπεία βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σοσιαλιστικού Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), που απαρτίζεται από τον αν. Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD και υπεύθυνο για ευρωπαϊκά θέματα κ. Achim Post, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του SPD για θέματα προϋπολογισμού κ. Johannes Kahrs και τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD κ. Carsten Schneider. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν επίσης ο Διευθυντής του ιδρύματος Friedrich Ebert στην Αθήνα κ. Ulrich Storck, ο επικεφαλής του τομέα οικονομικών της γερμανικής πρεσβείας κ. Jochen Bessey και ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Jens Plötner.

Στη συνέχεια, στις 18.00 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στην Αίγλη Ζαππείου το ίδρυμα Friedrich Ebert στην Αθήνα και η Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο (S&D Group) με τίτλο «Ένα μέλλον για όλους – Μία Ευρώπη που το διασφαλίζει - Ένα Προοδευτικό Κίνημα που θα το Οικοδομήσει» και κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του S&D Group, κ. Udo Bullmann.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως Αντιπρόεδρος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας-Αφγανιστάν, θα έχει συνάντηση εργασίας στη Βουλή με τον Πρέσβη του Αφγανιστάν στην Αθήνα, κ. Omar Said Sultan.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής