breaking news Νέο

Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Νάουσας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  • Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Νάουσας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • Επίσκεψη του 2ου Γυμνασίου Νάουσας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μια αξέχαστη εμπειρία είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Νάουσας,  οι οποίοι το Σάββατο 15/9 επισκέφτηκαν την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα παιδιά με τη συνοδεία γονέων και καθηγητών περιηγήθηκαν στα περίπτερα, ήρθαν σε επαφή με πρωτοποριακές εφαρμογές γνωστών εταιρειών πληροφορικής   (Google, Microsoft ), με τεχνολογικά επιτεύγματα και καινοτομίες στο χώρο της επικοινωνίας, της αυτοκίνησης, της ρομποτικής και των επιστημών. Επίσης παρακολούθησαν την ομιλία του ηλεκτρολόγου μηχανικού ΕΜΠ,  Δρ. Διονύση  Παπαχρήστου, με θέμα : «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας». Πληροφορήθηκαν για τα περιβαλλοντικά και τα  οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση της αιολικής, της ηλιακής, της γεωθερμικής ενέργειας, της βιομάζας και του βιοαερίου.  Τέλος, διασκέδασαν με παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και γεύτηκαν τοπικές λιχουδιές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Νάουσας, που έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να επισκεφθούν για πρώτη φορά το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στην Ελλάδα και να μείνουν εντυπωσιασμένοι από την πληθώρα των εκθεμάτων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής