breaking news Νέο

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας : Ξεπούλημα!!! 126 ακίνητα στην Ημαθία στο Υπερταμείο

Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας : Ξεπούλημα!!! 126 ακίνητα στην Ημαθία στο Υπερταμείο

Η πιο μαύρη σελίδα της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που αφορά στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια αρχίζει σιγά – σιγά να εφαρμόζεται . Η Κυβέρνηση λοιπόν έσπευσε να υλοποιήσει την απαίτηση του Υπερταμείου και με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών  μεταβίβασε στην ΕΤ.Α.Δ. Α.Ε. 10.119 ακίνητα, κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου ενεργώντας ερήμην των Τοπικών Κοινωνιών που χρησιμοποιούν, αξιοποιούν ή διεκδικούν προς αξιοποίηση τα συγκεκριμένα ακίνητα και προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός, καθώς βρίσκεται στον αντίποδα του αφηγήματός της περί τέλους του μνημονίου με το οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναλάβει επαχθείς δεσμεύσεις για τα επόμενα δεκάδες χρόνια. Μεταξύ των παραπάνω βρίσκονται και περισσότερα από 2.000 ακίνητα στην Κεντρική Μακεδονία εκ των οποίων και 126 εξ αυτών στην Ημαθία.

Αυτά τα ακίνητα αναφέρονται μόνο  με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου χωρίς καμία περιγραφή της θέσης, της έκτασης, της χρήσης, και των λοιπών τους στοιχείων, σε μια προσπάθεια να γίνει απόκρυψη των γεγονότων και να προκληθεί σύγχυση, μια πρακτική που συνηθίζει η παρούσα Κυβέρνηση.

Καλούμε  τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας να ελέγξουν με τον Κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου  αν κάποιο από τα ακίνητα που χρησιμοποιούν, αξιοποιούν ή διεκδικούν ανήκει στην λίστα και τότε να αντιδράσουν με συντονισμένες προσπάθειες στις οποίες θα μας βρουν αρωγούς.

Ήδη η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλοι (προφανώς και οι τοπικοί βουλευτές)  τη δημόσια περιούσια που ξεπουλάει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ στην περιοχή μας.

 

                                                                                   Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής