breaking news Νέο

Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη και 3 έκτακτα συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη και 3 έκτακτα συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Τακτικό χαρακτήρα είχε αυτή τη φορά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε χθες στις 11 το πρωί, η οποία και ολοκληρώθηκε τάχιστα.

Και αυτό γιατί τα παρόντα μέλη (Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Διονύσης Κουλουριώτης, Άρης Λαζαρίδης και με προεδρεύοντα το Στέλιο Ασλάνογλου, αντιδήμαρχο Οικονομικών) εξέφρασαν ομόφωνη στάση, τόσο στα 3 έκτακτα, όσο και στα 5 θέματα της ημερήσιας διαδικασίας, που κλήθηκαν να συζητήσουν, καθ' ότι η φύση των θεμάτων δεν χρειαζόταν περαιτέρω χρόνο συζήτησης.

 

Οι αποφάσεις για τα έκτακτα...

Ειδικότερα, σ' ό,τι αφορά στα έκτακτα θέματα, αποφασίστηκαν : α) η απόρριψη των πρακτικών διαγωνισμού και η ματαίωση για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων στο 5ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο. β) άσκηση ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 215-ΤΜ-2018 απόφασης του Μονομελές Πρωτοδικείου Βέροιας και γ) η άσκηση ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 243-ΤΜ-2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.

 

... και τα τακτικά θέματα

Αναφορικά, τώρα, με τα τακτικά θέματα της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι :

• Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας έτους 2018.

• Αναμόρφωση του εγκεκριμένου Ο.Π.Δ. έτους 2018 του Δήμου Βέροιας βάσει της αριθμ. Οικ. 34574/05-07-2018 & ΚΥΑ (ΦΕΚ 2942/Β'/20-07-2018).

• Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για τα έτη 2019 και 2020».

• Συγκρότηση επιτροπής και κατάρτιση των όρων διαγωνισμού του έργου «Διαπλάτυνση οδού Πιερίων από οδό Μανδηλαρά έως οδό Απόλλωνος».

• Συγκρότηση επιτροπής και κατάρτιση όρων διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων στη Δ.Ε. Δοβρά».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής