breaking news Νέο

Μπροστά και πίσω από την κάμερα

Μπροστά και πίσω από την  κάμερα

3 Περί τα 500 υπολογίζονται τα άτομα που έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Ομως υπήρχαν και άνθρωποι που αγόρασαν εισιτήρια για να ενισχύσουν το έργο του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί” και δεν παραβρέθηκαν στο γήπεδο.

3 Ανάμεσα στις παρουσίες του αγώνα, οι βουλευτες Απόστολος Βεσυρόπουλος, Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμαντης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης και ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Γιάννης Μουρτζίλας, ο πρόεδρος του ΕΧΚΣ Κώστας Τζελέπης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας Διονύσης Κουλουριώτης, οι Φώτης Καραβασίλης και Δημήτρης Μπατζιάκας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, ο Νίκος Γκίκας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Βέροιας και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ο πρόεδρος των πολυτέκνων Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Βέροιας Χάρης Μπλατσιώτης και ο γνωστός Θεσσαλονικιός προπονητής Γιώργος Ακριτόπουλος. Επίσης ο πρόεδρος της ΤΚ Φυτειάς Νίκος Αγγέλου από την Πάτμο οπου βρίσκεται έστειλε μέσω του Τάκη Παπατζίκου τις ευχές του.

3 Μάταια οι παρευρεθέντες στο ματς περίμεναν να δουν τους Γιώργο Καραγκούνη, Αγγελο Μπασινά, Βασίλη Τσιάρτα, Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη, αφου τελικά κανείς εξ αυτών, για διάφορους λόγους ο καθένας, δεν μπόρεσε να κάνει το ταξίδι για τη Βέροια, έχοντας όμως ολοι τους ενημερώσει από πιο πριν τον Τάκη Παπατζίκο.

3 Τις ευχαριστίες του, τοσο κατά την παρουσία τους εδώ όσο και την επομένη του αγώνα, εξέφρασε ο Δημήτρης Ατρείδης, Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ευρωβουλευτή Θόδωρη Ζαγοράκη, στον Τάκη Παπατζίκο μέσω τηλεφώνου, για τα όσα οι “κυανέρυθροι” της Βέροιας παρείχαν στους Θεσσαλονικείς Βετεράνους παίκτες που αποτελούσαν την ομαδα του Καβαλιώτη αρχηγού της πρωταθλήτριας Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004.

3 Ο παλαίμαχος παίκτης της “Βασίλισσας” Σάκης Περαχωρίτης που η καρδιά του... έμεινε στη Βέροια ήρθε παρέα με τον Βαγγέλη Τσιουγγαρή από την Κόρινθο και συμμετείχαν στο ματς. Μάλιστα, ο Σάκης Περαχωρίτης προσέφερε στους Βεροιώτες παλαίμαχους παίκτες μπουκάλια με Κορινθιακό λάδι. Ο ίδιος ακόμα έμεινε το βράδυ της Δευτέρας στη Βέροια (διανυκτέρευσε στο “ΒΙΛΑ ΕΛΙΑ”), ενω φεύγοντας πήρε μαζί του και το φημισμένο ρεβανί της Βέροιας.

3 Παιδιά των ακαδημιών ομάδων ποδοσφαίρου του Μακροχωρίου, της Πατρίδας και του ΑΓΙΑΞ του Ζαρογιάννη έδωσαν το παρών στο ματς και πρόσφεραν μια όμορφη εικόνα σ’ αυτό.

3 Πριν την έναρξη του αγώνα αθλήτριες του ΑΟΡΓ Βέροιας με την παρουσία των προπονητριών Μαρίας Μυλωνά και της κόρης της Κυριακή παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα στους θεατές από τους οποίους και καταχειροκροτήθηκαν.

Ακόμα στην ανάπαυλα του ημιχρόμου αθλήτριες του τμήματος ΧΙΠ - ΧΟΠ ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου με την προπονήτρια τους Ηρώ Χαβιαροπούλου έκαναν την δική τους επιδειξη και χειροκροτήθηκαν θερμά από την εξέδρα. Εδώ να σημειωθεί οτι το τμήμα αυτό πηρε την 6η θέση το Ιντερνάσιοναλ όπου συμμετείχε και τη 2η θέση στο TDF!

3 Μεταξύ των θεατών στο ματς και ο... γερόλυκος καλαθοσφαιριστής Μάκης Ιωσηφίδης με τη σύζυγό του Ειρήνη.

3 Την ευκαιρια να τα πουν για λίγο στη δεξίωση βρήκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης που τυγχάνει και ευρωβουλευτής της ΝΔ και ο Ευθύμης Χωματάς που είναι και πρόεδρος της Ενωσης Θεολόγων Ημαθίας. Αντικείμενο της συζήτησης τους τα νέα Θρησκευτικά, στη διδασκαλία των οποίων εναντιώνεται ο Θεολογικός κόσμος της χώρας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο “Ζαγορ” υποσχέθηκε στο Ευθύμη Χωματά να υποβάλλει ερώτημα επ αυτού στο Ευρωκοινοβούλιο!

3 Το τηλεφώνημα του Δημάρχου Δερόνειας Κύπρου δέχθηκε ο Τάκης Παπατζίκος χθες το μεσημέρι στο ART CALERY CAFE “ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ”, ο οποίος και τον ενημέρωσε οτι η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δήμου του έρχεται στην Ελλάδα και επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικού με τους παλαιμάχους παίκτες της Βέροιας. Για το οποίο ο “Τάκας” εξέφρασε θετική άποψη, οπότε και είναι πολύ πιθανό μέσα στο προσεχές διάστημα να γίνει πράξη η επιθυμία του Δημάρχου Δερόνειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής