breaking news Νέο

Στην σύσκεψη του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ και η Ακαδημία του Μακροχωρίου

Στην σύσκεψη του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟΚ και η Ακαδημία του Μακροχωρίου

Την περασμένη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη της φετινής περιόδου του ΠΑΟΚ και των 50 περίπου Ακαδημιών, από όλη την Ελλάδα, που συνεργάζονται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από την Ημαθία, όπως κάθε χρόνο, κλήθηκε η Ακαδημία του Μακροχωρίου που εδώ και 10 περίπου χρόνια ανήκει στο δίκτυο των συνεργαζομένων Ακαδημιών με τον ΠΑΟΚ.

Την Ακαδημία του Μακροχωρίου στην σύσκεψη, που συζητήθηκαν θέματα κυρίως οργάνωσης, εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Γιάννης Μηνάς.

 

Ο ΑΝΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στα 10 του χρόνια κάνει το μεγάλο βήμα.

Πρόκειται για τον 10χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Τζούνιορ του Μακροχωρίου Λουκά Ανάστο που μετακόμισε στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος Μακροχωρίτης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας του Μακροχωρίου πριν τρια περίπου χρόνια, σε ηλικία 7 ετών. Πέρσι σε ένα τουρνουά στην Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ και συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν τον 9χρονο τότε Λουκά Ανάστο και ζήτησαν από τους υπεύθυνος της ομάδας του Μακροχωρίου, αλλά και τον πατέρα του ταλαντούχου παίκτη να προπονείται, όποτε είχε χρόνο και με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Πράγματι ο 9χρονος παίκτης το διάστημα που απέμενε μέχρι την λήξη της περσινής περιόδου μοίρασε τις προπονησεις του μεταξύ Μακροχωρίου και ΠΑΟΚ και από φέτος μετακομίζει οριστικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ετσι η 10ετης συνεργασία ΠΑΟΚ - Μακροχωρίου επισφραγίζεται με την ένταξη ενος ακόμη Μακροχωρίτη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή και δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία, στις κορυφαίες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας μας, αυτές τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής