breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Μητέρα βρήκε καρφί μέσα σε μήλο λίγο πριν το φάνε τα παιδιά της!

«Έπιασα το δεύτερο μήλο. Ψηλάφισα κάτι σκληρό στα δάχτυλά μου και καθώς γύρισα το μήλο γύρω, παρατήρησα το καρφί», λέει η κυρία Bland και συμπληρώνει : «Εύκολα θα μπορούσε κάποιος, δαγκώνοντας το μήλο, να καταπιεί και το καρφί».

Σε μια παρόμοια περίπτωση, μία μητέρα βρήκε επίσης μια βελόνα ραψίματος, ενώ ξεφλούδιζε ένα μήλο στο Σίδνεϊ.

Οι φόβοι των αυστραλιανών Αρχών έχουν ενταθεί και καταστήματα αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν πολλές μάρκες, ενώ οι καλλιεργητές πέταξαν τόνους φρούτων.

Ένας άνδρας στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας και ένα κορίτσι στη Νότια Αυστραλία βρήκαν τις προηγούμενες ημέρες βελόνες στις φράουλες, που σκόπευαν να φάνε. Σύμφωνα με το BBC, ένας άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αφού έφαγε μία φράουλα, που περιείχε βελόνα.

Οι παραγωγοί και οι χονδρέμποροι αναγκάστηκαν να πετάξουν τόνους φρούτων, που έμειναν απούλητα.

Ο Angelo Demasi της South Australian Produce Market δήλωσε ότι οι έμποροι λιανικής πώλησης είναι προσεκτικοί, επειδή «στο τέλος της ημέρας, η ευημερία του καταναλωτή είναι πρωταρχικής σημασίας».

Η SA Produce Market εγκαθιστά μηχανήματα ακτίνων Χ, για να σαρώσει όλα τα φρούτα, προτού διανεμηθούν σε καταστήματα, αλλά προειδοποιούν τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί.

Ο χονδρέμπορος Mario Grande δήλωσε ότι οι αγοραστές θα πρέπει να συνεχίσουν να καθαρίζουν τις φράουλές τους, πριν τις φάνε.

«Πλύνετε τα και κόψτε τη φράουλα, κόψτε την έτσι ώστε να κατανοήσετε πλήρως ότι δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο στη φράουλα», είπε.

*****

Ο πιλότος κέρασε πίτσα τους επιβάτες για τις αναταράξεις

Viral έγινε βιντεάκι με το πάρτι που διοργάνωσε πιλότος για τους επιβάτες, που ταλαιπωρήθηκαν στη διάρκεια πτήσης, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στις ΗΠΑ, αλλά και θέμα στα δελτία ειδήσεων των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Το γεγονός σημειώθηκε σε πτήση της American Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες – Ντάλας, στις αρχές του μήνα.

Όμως λόγω σοβαρών καταιγίδων, ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ουίσιτα Φολς στο Τέξας.

Τότε ήταν που ο κυβερνήτης Τζεφ Ρέινς πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο κατάστημα τοπικής πιτσαρίας και να παραγγείλει 40 ζεστές πίτσες για τους 159 επιβάτες της πτήσης.

Εργαζόμενος στο Wishita Falls Municipal Airport τράβηξε ένα σύντομο βίντεο, που δείχνει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να τρέχει από το βανάκι της πιτσαρίας στους επιβάτες και ξανά πίσω, για να μοιράσει ο ίδιος τις πίτσες. «Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», τουίταρε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, που τράβηξε το βίντεο. «Τι τύπος, τι τύπος» ακούγονται να λένε κάποιοι από τους επιβάτες.

Σεμνός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook μήνυμα, στο οποίο τονίζει ότι το σύνολο του πληρώματος συμμετείχε στην προσπάθεια να απαλυνθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. «Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, αλλά αυτό ήταν «ομαδική» δουλειά» έγραψε και, στη συνέχεια, έδωσε λεπτομέρειες.

*****

Η νέα πίτσα με… καρέκλες, που «σαρώνει» το ίντερνετ

Πρωτότυπη ιδέα είχαν στον Καναδά, για να μην κολλάει η πίτσα στο κουτί, το οποίο φέρνει ο ντελιβεράς ή παίρνουμε για το σπίτι : το μικρό πλαστικό που κρατά ψηλά το πάνω μέρος του κουτιού – και μοιάζει με πλαστικό τραπεζάκι κήπου – το συνοδεύουν πλέον δύο ή τρεις μικρές καρεκλίτσες.

Η καναδική πιτσαρία Boston Pizza συνεργάστηκε με τη διαφημιστική εταιρεία John st. και παρουσίασαν – για το καλοκαίρι, μόνο – το Pizza Patio Set (το σετ κήπου της πίτσας). Το σετάκι αποτελείται από το γνωστό σε όλους «τραπεζάκι» και δύο μικροσκοπικές «καρεκλίτσες» (τα πάντα, από τρισδιάστατο εκτυπωτή και μη τοξικά υλικά και είναι τοποθετημένα στο κέντρο της πίτσας).

*****

Ιστός αράχνης σκέπασε 300 μέτρα παραλίας

Φοίνικες, αρμυρίκια και όποιο άλλο φυτό υπάρχει στην ανατολική παραλία της λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού, καλύφθηκε από ιστό αράχνης, σε μήκος 300 περίπου μέτρων. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής, που κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός, αναφέρονται σε σμήνη κουνουπιών, που εμφανίστηκαν και εγκλωβίστηκαν στον τεράστιο ιστό.

*****

Ξεκινούν ο μπαμπάς χελώνος, η μαμά χελώνα και το μικρό χελωνάκι για πικνίκ στο βουνό. Ξεκινούν από το σπίτι με όλα τα σύνεργα και τα κεφτεδάκια τους και μετά από 5 μέρες φτάνουν. Κάθονται για να φάνε, στρώνουν το τραπεζομάντηλο, βάζουν επάνω τα πιάτα και εκεί που ανοίγει η μαμά χελώνα το μπολ με τα κεφτεδάκια, διαπιστώνει ότι δεν πήραν μαζί τους το νερό.

Το συζητάνε και αποφασίζουν να πάει το χελωνάκι πίσω στο σπίτι να φέρει νερό, αφού είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο.

Συμφωνεί το χελωνάκι να πάει, με την προϋπόθεση να μη φάει κανένας από τα κεφτεδάκια, μέχρι να γυρίσει.

Μετά από 8 μέρες δεν είχε γυρίσει πίσω το χελωνάκι και λέει ο πατέρας :

«Εγώ πεινάω πολύ και θα φάω ένα κεφτεδάκι».

«Και εγώ πεινάω, ας φάω και εγώ ένα», λέει η μαμά χελώνα και τσιμπάει και αυτή ένα.

Τότε πετάγεται πίσω απ’ τους θάμνους το χελωνάκι και τους λέει :

«Έτσι είστε ε; Τρώτε τα κεφτεδάκια; Δεν πάω για νερό!»


Ο πιλότος κέρασε πίτσα τους επιβάτες για τις αναταράξεις
Η νέα πίτσα με… καρέκλεςΗ νέα πίτσα με… καρέκλες
Ιστός αράχνης σκέπασε 300 μέτρα παραλίας
Ιστός αράχνης σκέπασε 300 μέτρα παραλίας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής