breaking news Νέο

Το πρόγραμμα των Αετών Βέροιας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ 2018/2019 και το φιλικό με Αριστοτέλη Φλώρινας

Το πρόγραμμα των Αετών Βέροιας στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ 2018/2019 και το φιλικό με Αριστοτέλη Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΜ στη Βέροια, η κλήρωση των πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών και Αναπτυξιακών ηλικιών για τη σεζόν 2018/2019.

Όσον αφορά το ανδρικό τμήμα των Αετών, το πρόγραμμα που αναδείχτηκε μέσα από την κλήρωση χαρακτηρίζεται (εξ αρχής) δύσκολο, μιας και στον πρώτο γύρο, η ομάδα της Ημαθίας θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τα φαβορί για την άνοδο στη Γ Εθνική εκτός έδρας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρεμιέρα της κατηγορίας (29/9) που θα βρει τους Αετούς στην Κατερίνη για να τεθούν αντιμέτωποι με τον ιστορικό Πιερικό Αρχέλαο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Αετών :

1η/14η Πιερικός εκτός
2η/15η Μ.Αλεξ.Γιαννιτσών εντός
3η/16η Βατανιακός εκτός
4η/17η Πάνθηρες εντός
5η/18η Ρεπό
6η/19η Εδεσσαϊκός εκτός
7η/20η Αετός Κιλκίς εντός
8η/21η Ίκαροι Γιαννιτσών εκτός
9η/22η ΑΓΕ Πιερίας εντός
10η/23η ΓΑΣ Αλεξάνδρειας εκτός
11η/24η Ζαφειράκης εντός
12η/25η ΦΟ Αριδαίας εκτός
13η/26η ΑΟΚ Αιγινιακός εντός

 

Μετά την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΜ (σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ανδρών αλλά και του Παιδικού & Προ-μίνι), οι Αετοί Βέροιας αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα της Ημαθίας, κόντρα σε ένα σύλλογο που αγωνίζεται στην αντίστοιχη κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ, αν και ταξίδεψε στη Βέροια με αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ο Ντάνης Τυριακίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα ενόψει του Final Four του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/9) στο Κλειστό των Γιαννιτσών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής