breaking news Νέο

Με 43 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 43 θέματα συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, με 43 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο :

Επί πρότασης της Λαϊκής συσπείρωσης για την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της αύξησης της χρηματοδότησης και της πραγματοποίησης προσλήψεων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

ΘΕΜΑ

2ο :

Επί αιτήματος θεραπείας του Ι. Σισμανίδη κατά της υπ’ αριθ. 380/2017 απόφασης του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ

3ο :

Έγκριση ή μη α) τροποποίησης της υπ’ αριθ. 152/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης του Κανονισμού Λειτουργίας Τράπεζας Αίματος Δήμου Βέροιας, β) ανάκλησης της υπ’ αριθ. 519/2016 απόφασης και γ) ορισμού μελών και συγκρότησης της τριμελούς διοικούσας επιτροπής

ΘΕΜΑ

4ο :

Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Ανάδειξη οικισμού Σελίου» κατά του με αρ. πρωτ. 23476/13-7-2017 εγγράφου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ

5ο :

Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου της Δ.Ε. Βέροιας, Π.Ε. Ημαθίας, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ανήκει στην υποκατηγορία Α1 της 6ης ομάδας «Τουριστικές εγκαταστάσεις και έργα αστικής ανάπτυξης κτιριακού αθλητισμού αναψυχής» με α/α 7)

ΘΕΜΑ

6ο :

Επί εισήγησης της Ο.Ε. α) για την έκθεση Εσόδων-Εξόδων και Ισολογισμού του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2017 ως 30/6/2017 (Β΄ Τριμήνου 2017) και β) για την αναμόρφωση (12η) προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης Δ. Βέροιας, έτους 2017.

ΘΕΜΑ

7ο :

Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (13η) προϋπολογισμού και ετησίου προγράμματος δράσης Δ. Βέροιας, έτους 2017.

ΘΕΜΑ

8ο :

Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 31/2017 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θ.Ζωγιοπούλου» επί του Απολογισμού του, οικονομικού έτους 2015.

ΘΕΜΑ

9ο :

Επί της υπ’ αριθ. 32/2017 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θ. Ζωγιοπούλου», για την ανανέωση ή μη της σύμβασης υπαλλήλου ΙΔΟΧ.

ΘΕΜΑ

10ο :

Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δήμου στο διεθνές συνέδριο «Αγία Πετρούπολη και Ελλάδα: Ενώνοντας δυνάμεις» και β) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας.

ΘΕΜΑ

11ο :

Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δήμου στις εκδηλώσεις εορτασμού για την «Ημέρα Ίδρυσης» της αδελφοποιημένης πόλης Κουρσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και β) μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας.

ΘΕΜΑ

12ο :

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών έτους 2016 της Δ/νσης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας – Πολιτικής Προστασίας

ΘΕΜΑ

13ο :

Έγκριση ή μη α) σκοπιμότητας διάθεσης ποσοστού από το εισπραχθέν ημερήσιο τέλος λαϊκών αγορών σε Ομοσπονδίες ή Συλλόγους, β) απόδοσης του ημερήσιου τέλους για το έτος 2015 στην Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας-Θεσσαλίας Θράκης, γ) δαπάνης, δ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και ε) διάθεσης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

14ο :

Έγκριση ή μη α) επανεκτύπωσης κι επικαιροποίησης τουριστικού εντύπου του Δ. Βέροιας, β) δαπάνης και γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών.

ΘΕΜΑ

15ο :

Έγκριση ή μη εγκατάστασης και λειτουργίας τερματικών αποδοχής καρτών (POS) στα δημοτικά ταμεία για είσπραξη οφειλών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

ΘΕΜΑ

16ο :

Έγκριση ή μη των συμβατικών τευχών της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Μελέτη βελτίωσης αστικής κινητικότητας σε περιοχές σχολικών συγκροτημάτων».

ΘΕΜΑ

17ο :

Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας οδών πόλης και Δ.Ε.».

ΘΕΜΑ

18ο :

Έγκριση ή μη της μελέτης του έργου «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων της Δ.Ε. Βέροιας»

ΘΕΜΑ

19ο :

Έγκριση ή μη της μελέτης του έργου «Συντήρηση σχολικών και δημοτικών κτιρίων των Δ.Ε. Απ. Παύλου, Δοβρά, Βεργίνας και Μακεδονίδος»

ΘΕΜΑ

20ο :

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Βέροιας  για την πιστοποίησή τους»

ΘΕΜΑ

21ο :

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή αρδευτικών υποδομών οικισμού Χαράδρας».

ΘΕΜΑ

22ο :

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βέροιας».

ΘΕΜΑ

23ο :

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Δοβρά και Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

24ο :

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανάδειξη οικισμού Σελίου».

ΘΕΜΑ

25ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων οδών πόλης και Δ.Ε.»

ΘΕΜΑ

26ο :

Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας»

ΘΕΜΑ

27ο :

Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων σε δημοτικό οικόπεδο Ο.Τ. 316».

ΘΕΜΑ

28ο :

Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση μικροκλίματος στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης».

ΘΕΜΑ

29ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση κάδων απορριμμάτων Δ.Ε. Απ. Παύλου».

ΘΕΜΑ

30ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση κάδων απορριμμάτων Δ.Ε. Βεργίνας».

ΘΕΜΑ

31ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

32ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας αναβάθμισης δύο (2) ανιχνευτών πλαστότητας χαρτονομισμάτων της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου.

ΘΕΜΑ

33ο :

Έγκριση ή μη κατάργησης των θέσεων τοποθέτησης περιπτέρων στην Τ.Κ. Βεργίνας

ΘΕΜΑ

34ο :

Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα στον A.Ibrushi.

ΘΕΜΑ

35ο :

Έγκριση ή μη διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών συμμετοχής του Δ. Βέροιας στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

ΘΕΜΑ

36ο :

Έγκριση ή μη α) μετάβασης του αντιδημάρχου τουρισμού στην Κίνα, β) εξόδων μετακίνησης, γ) δαπάνης, δ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και ε) ψήφισης της σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ

37ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης  του Φ. Νούρη.

ΘΕΜΑ

38ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης  του Σ. Τσάκαλου.

ΘΕΜΑ

39ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης  του Χ. Πεχλιβάνου.

ΘΕΜΑ

40ο :

Επί αιτήματος της Σ. Τρούπκου για την προσθήκη νέων κατηγοριών στην υπ’ αριθ. 23/2003 επαγγελματική άδεια πωλητή λαϊκών αγορών

ΘΕΜΑ

41ο :

Έγκριση ή μη οριστικής διαγραφής παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών του Κ. Μπαλτατζίδη

ΘΕΜΑ

42ο :

Έγκριση ή μη α) παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια, β) δαπάνης, γ) εξουσιοδότησης του αντιδημάρχου οικονομικών και δ) ψήφισης της πίστωσης.

ΘΕΜΑ

43ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 469/2017 απόφασης του Δ.Σ. περί αποδοχής αιτήματος της θεατρικής ομάδας «coo-action» α) για παραχώρηση της χρήσης του περιβάλλοντος χώρου της Εβραϊκής Συναγωγής για την πραγματοποίηση λογοτεχνικής βραδιάς και β) να τεθεί η εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δ. Βέροιας

 

                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                     ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής