breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ήπιαν… φραπέ στη μέση του δρόμου «χαλαρά»

Δύο άνδρες στην Τούμπα έστησαν τις καρέκλες και ήπιαν τον καφέ τους στη μέση του δρόμου. Πραγματικά.

Πρόκειται για το κενό που υπάρχει στη μέση της ασφάλτου και το οποίο έχει δημιουργηθεί, για να αποτραπεί το διπλοπαρκάρισμα.

Η διαχωριστική γραμμή στις λωρίδες κυκλοφορίας έχει αποκτήσει πασαλάκια και εκεί υπάρχει και το αρκετά «ευρύχωρο» κενό, με αποτέλεσμα να μη διπλοπαρκάρουν τα αυτοκίνητα.

Το κενό αυτό εκμεταλλεύτηκαν δύο άνδρες, που πήραν τις καρέκλες τους και απόλαυσαν τον καφέ τους στη μέση της Γ. Λαμπράκη στην Τούμπα, σαν να μη.. συμβαίνει τίποτα.

*****

Σκύλος της αστυνομίας κατασπάραξε ηλικιωμένη

Μία ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο της αστυνομίας μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στο Μίντλεσμπρο της Βρετανίας.

Οι αστυνομικοί μαζί με το σκύλο βρίσκονταν στον κήπο της άτυχης ηλικιωμένης, της οποίας είχαν ζητήσει την άδεια, για να μπουν και αναζητούσαν ένα δραπέτη έμπορο ναρκωτικών.

Ξαφνικά ο σκύλος έφυγε από τους Αστυνομικούς, όρμηξε στην ηλικιωμένη και τη δάγκωσε δεκάδες φορές σε όλο της το κορμί.

Ακούγοντας τις κραυγές της άτυχης γυναίκας, ο επικεφαλής της έρευνας έτρεξε να τη σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού και όταν έπιασε το λουρί του σκύλου, εκείνος του ξέφυγε και συνέχισε να δαγκώνει την ηλικιωμένη.

Το περιστατικό συνέβη το 2014, ωστόσο, στις 18 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο γιος της εκλιπούσας κατά του Αστυνομικού Τμήματος.

Η γυναίκα έπασχε από καρκίνο και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, ενώ, όπως κατέθεσε ο παθολόγος της, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ζούσε αρκετά χρόνια ακόμα, αν δεν είχε δεχτεί την επίθεση του εξαγριωμένου ζώου.

*****

«Καταρρακωμένος» δηλώνει ο ματάκιας, που είχε βάλει κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Καταρρακωμένος εμφανίστηκε o 40χρονος «ματάκιας», που είχε τοποθετήσει κάμερες σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Σταλίδα Κρήτης και παρακολουθούσε προσωπικές στιγμές των νεαρών τουριστριών, που διέμεναν σε αυτό.

Ο ίδιος ομολόγησε στον ανακριτή τις κινήσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, ενώ χαρακτήρισε την πράξη του ανοησία. Είπε ότι νιώθει ψυχικά καταρρακωμένος για τα γεγονότα που πήραν διαστάσεις.

Ο 40χρονος κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης τρίτων κατά συρροή, κατηγορία που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά και για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του.

*****

Wooferendum : Η πιο ανατρεπτική διαδήλωση κατά του Brexit

Οι Βρετανοί λατρεύουν τα σκυλιά. Αλλά και οι τετράποδοι φίλοι των Βρετανών νοιάζονται για τους δίποδους φίλους τους. Και ως καλοί φίλοι - οι καλύτεροι του ανθρώπου - θα τους τραβήξουν το μανίκι, στην περίπτωση που οι δεύτεροι αποδειχτούν απερίσκεπτοι.

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι Βρετανοί σκύλοι και την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου θα διαδηλώσουν στο Λονδίνο κατά του Brexit, ζητώντας δημοψήφισμα (των ανθρώπων) για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκστρατεία «Wooferendum» (Γαβγοψήφισμα) ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από φωτογραφίες συμπαθητικών τετράποδων, που έκαναν πικετοφορία, με ταμπέλες πάνω τους, που έγραφαν «Stop Brexit #Wooferendum». Επικεφαλής της εκστρατείας είχε τεθεί η Λίλι, ένα εφτάχρονο τεριέ, «που είχε λογαριασμούς με το Brexit», όπως έγραψε τότε το Metro. «Η σκέψη ότι οι φίλοι μου – τα γαλλικά πουντλ, οι γερμανοί ποιμενικοί, τα ιταλικά γκρέιχαουντ και άλλοι στο πάρκο – να μην μπορούν πια να έρχονται για να παίξουν, με κάνει να θέλω να αλυχτώ. Τι έκαναν, για να τους στερήσουν τα δικαιώματά τους;», αναρωτιόταν η Λίλι.

Τώρα, η εκστρατεία των σκύλων της Βρετανίας κατά του Brexit κορυφώνεται. Η διαδήλωση οργανώνεται, οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν. «Ποτέ δεν συμβουλεύτηκαν τα σκυλιά για το Brexit», λέει ο Άρτσι (επίσης εφτάχρονο τεριέ), ένας από τους σκυλίσιους εκπροσώπους Τύπου. «Εκατομμύρια από εμάς είμαστε λυπημένοι και ανήσυχοι. Ανησυχούμε για το μέλλον μας και το μέλλον των δίποδων φίλων μας. Γι’ αυτό γαβγίζουμε δημόσια. Αν ο καλύτερος φίλος σου βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση, τι θα ‘κανες;», γάβγισε ο Άρτσι στο «Miss Darcy’s Adventures: The Extraordinary Life of a London Dog».

*****

Δύο μαμάδες γνωρίζονται στη στάση του λεωφορείου και συζητούν για τις κόρες τους.

Λέει η μια μαμά:

«Η κόρη μου είναι 25 χρονών. Πριν 3 χρόνια τα είχε με έναν πλούσιο δικηγόρο με Porsche… Στα λογοστέμματα (πριν τον αρραβώνα, υπόσχεση γάμου) κάναμε γλέντι τρικούβερτο! Άλλο να σου λέω και άλλο να το ζεις!…. αλλά στο μήνα πάνω χώρισαν.

Μετά τα έφτιαξε με ένα γιατρό με Ferrari. Αυτός είχε πιο πολλά λεφτά… Αρραβωνιάστηκαν και κάναμε ένα γλέντι που κράτησε τρεις μέρες. Αλλά δεν κράτησε. Σε 2 μήνες χώρισε και μ΄ αυτόν.

Μετά παντρεύτηκε με έναν τραπεζίτη. Τι να σου λέω… λεφτά με ουρά… Όταν παντρεύτηκαν, κάναμε ένα γλέντι που βούιξε ο κόσμος από την πολυτέλεια και τα πλούτη…. Όμως και μ’ αυτόν χώρισαν μετά από 1 μήνα…

Τώρα τελευταία τα έχει με ένα διευθυντή πολυεθνικής… Εκεί να δεις χρήμα… Σπίτια, αυτοκίνητα… Όταν γνωριστήκαμε, πήγαμε στο Ρέμο να το γλεντήσουμε και κέρασε όλο το μαγαζί…. Και μ’ αυτόν όμως δεν τα πάνε καλά και μάλλον θα χωρίσουν.

Αλλά για πες μου και εσύ… Πες μου για τη δικιά σου κόρη.»

«Ε… τι να σου πω… και μας πουτ**α είναι, αλλά δεν το γλεντάμε έτσι!!!»


Σκύλος της αστυνομίας
κάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείουκάμερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Wooferendum

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής