breaking news Νέο

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Τα φιλικά της Τετάρτης

Ε.Π.Σ. Ημαθίας: Τα φιλικά της Τετάρτης

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο νικητής στο πιο ενδιαφέρον φιλικό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στα γήπεδα της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αλεξάνδρειας που φέτος προβάλλει σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Α1 κατηγορίας της Ένωσης μας νίκησε στην Αγκαθιά με 0-1 (το γκολ στο 15') την τοπική νίκη που επίσης παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλόδοξη.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή της την μπάλα, δυσκολεύονταν όμως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ.

 

Φιλική νίκη και για την Α.Ε. Χαρίεσσας και μάλιστα εκτός έδρας επί του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Οι φιλοξενούμενοι και μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρακατσιάνου, με την μπάλα πάντως να βρίσκει παίκτη του Ροδοχωρίου και να αλλάζει πορεία και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με τον Γραμματικό. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μείωσε σε 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με εκτέλεση πέναλτι του Μπρέγκου.

 

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου και του Άρη Παλαιοχωρίου. Το τελικό 4-4 φανερώνει την επιθετική δεινότητα των δύο ομάδων, όπως και τα προβήματα που αντιμετώπισαν στην αμυντική τους λειτουργία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα γκολ για λογαριασμό της Αγίας Μαρίνας πέτυχαν οι Τσακαλίδης (2), Κούβαρος, Τηλκερίδης, ενώ για την ομάδα του Παλαιοχωρίου σκόραραν οι Παντόπουλος (2), Κίτσας, Χρυσάφης.

 

Καθαρή νίκη πέτυχε στην έδρα της η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας επί του ΠΑΟ Παλατιτσίων με 2-0.

Η νικήτρια είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχό του και πέτυχε τα δύο της τέρματα με τον Σακαλή και τον Καλφούζο, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και η ομάδα των Παλατιτσίων.

 

Με περισσότερες λύσεις από τον αντίπαλό της η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, νίκησε στο γήπεδο του Νησελίου την Τετάρτη το απόγευμα τον τοπικό Αλιάκμονα με 1-2.

Και τα δύο γκολ της νικήτριας σημείωσε ο Μπεκτάς ενώ για λογαριασμό του Αλιάκμονα σκόραρε ο Λαμπρόπουλος.

 

Φιλική ήττα γνώρισε στο γήπεδό του ο ΓΑΣ Κοπανού από τον Εδεσσαϊκό που την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική.

Το 1-5 με το οποίο κέρδισε η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πέλλας φανερώνει και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για τον ΓΑΣ Κοπανού σκόραρε ο Ντέλιας.

 

Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στα φιλικά του καλοκαιριού ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε εκτός έδρας την Τετάρτη το απόγευμα τον Αχιλλέα Νεοκάστρου με 2-5.

Τα γκολ της νίκης του Αγρ. Αστέρα πέτυχαν οι Ζερδαλής, ο Τσογμελίδης, ο Κύρτσογλου και δύο ο Καραντουλάμας. Για την ομάδα του Νεοκάστρου σκόραραν ο Περπερίδης και ο Μπαρτζώκας.

 

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 40' ο Πλέσκας ο Εθνικός Κλειδίου νίκησε στο γήπεδό του τον ιδιαίτερα ενισχυμένο και φιλόδοξο φέτος Ολυμπιακό Λουτρού, ο οποίος είχε δοκάρι με τον Αναστασόπουλο.

 

Με νίκη (2-0) της γηπεδούχου ομάδας έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο. Μαρίνας και του Ολυμπιακού Νάουσας που έγινε στην έδρα του πρώτου.

Τα γκολ του Α.Ο. Μαρίνας πέτυχαν ο Καραγκούνης και ο Σταμάτης.

 

Δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του φιλόδοξου φέτος Α.Ο. Σχοινά, που έληξε με νίκη της γηπεδούχου και σκορ 3-2.

Για την νικήτρια σκόραραν οι Μυλωνάς (2), Σαντικίδης, ενώ για την φιλοξενούμενη ομάδα του Σχοινά ο Τσιώμος (2).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής