breaking news Νέο

Ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το μυθολογικό θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το μυθολογικό θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»

Tα 10.000 «ραντεβού» με τον Ηρακλή! Κάπως έτσι θα μπορούσε να αποδοθεί το ότι δέκα χιλιάδες παιδιά από διάφορα σχολεία της Βορείου Ελλάδας (ανάμεσα σ' αυτά και της Ημαθίας), έχουν ήδη προγραμματίσει την επίσκεψή τους στο μυθολογικό θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», το οποίο ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι σχετικές κρατήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το εν λόγω μυθολογικό πάρκο στην Ελλάδα είναι και το μοναδικό και διεθνώς αφιερωμένο στα κατορθώματα του μυθικού ήρωα.

Το γεγονός αυτό αποκτά τεράστια διάσταση, από το ότι για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο οι «12 άθλοι» του Ηρακλή θα παρουσιασθούν σε ένα χώρο 2.500 τ.μ. με τρισδιάστατα εκθέματα, ώστε να διαθέτουν ήχο και κίνηση.

 

Εκπαιδευτική, διαδραστική και ψυχαγωγική εμπειρία

Οι δε μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του πάρκου πρόκειται να ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ψυχαγωγική εμπειρία, ανακαλύπτοντας από το μακρινό παρελθόν, έναν προς έναν, όλους τους μύθους του Ηρακλή. Η διαδρομή τους θα περάσει μέσα από ένα εντυπωσιακό μουσείο και την τεράστια «Αίθουσα των Άθλων» με τους Θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες και τα κατορθώματα του Ηρακλή, ενώ στο τέλος όλοι θα μπορούν να κατακτήσουν τον 13ο Άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό συλλεκτικό δώρο.

Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει ο Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σε αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση, την απαραίτητη δόση γέλιου.

Το πάρκο θα λειτουργήσει στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου 2018 έως 27 Ιανουαρίου 2019.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ, το οικογενειακό (2 γονείς και 2 παιδιά) 22 ευρώ, για τα οργανωμένα γκρουπ και τις σχολικές εκδρομές 6 ευρώ το άτομο, για τους ανέργους (μόνο Παρασκευή) 4 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πληρώνουν.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής