breaking news Νέο

Νίκη Καρατζιούλα: "Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των αγροτών της Ημαθίας από την κυβέρνηση"

Νίκη Καρατζιούλα:

Aγαπητή ΗΜΕΡΗΣΙΑ,

Το ρεπορτάζ σας για το τέλος των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, ως αντίμετρα ανακούφισης των αγροτών μας στο ρωσικό εμπάργκο, καταδεικνύει την πλήρη ανικανότητα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και συνολικά της κυβέρνησης, να αναδείξουν το πρόβλημα επιβίωσης που υφίστανται οι ροδακινοπαραγωγοί της Ημαθίας.

Δυστυχώς τα μέλη της κοινοβουλευτικής της ομάδας, τα οποία είναι… πρόθυμα να ψηφίσουν κάθε αντιλαϊκό μέτρο, αλλά και να ξεπουλήσουν στους σκοπιανούς  το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα, δεν έχουν την ίδια ζέση για τους αγρότες μας.

Όπως σωστά αναφέρετε, μετά την κοροϊδία της «αποζημίωσης» του 2017, ο εμπαιγμός συνεχίζεται και με το τεράστιο πλήγμα τω ν παραγωγής μας, το 2018.

Και φυσικά «κερασάκι στην τούρτα» είναι  το τέλος των ενισχύσεων της Ε.Ε για το ρωσικό εμπάργκο.

Οι αγρότες μας είναι περήφανοι νοικοκύρηδες και όχι επαίτες. Ας κοιτάξουν λοιπόν οι κυβερνώντες να ανοίξουν την ρώσικη αγορά, αντί να απελαύνουν ρώσους διπλωμάτες.

Φτάνουν πια τα δελτία τύπου σε τρίτο πρόσωπο. Ευθύνες έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην κυβερνητική πλειοψηφία. Τα «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» δεν μπορούν να συνεχιστούν, αφού ο καιρός τελείωσε και οι αγρότες της Ημαθίας δεν μπορούν να βγάλουν έναν χειμώνα γεμάτο μόνο υποχρεώσεις, χωρίς έσοδα.

 

Με εκτίμηση

Νίκη Καρατζιούλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής