breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Οι κρεοπώλες προσλαμβάνουν security, για να γλυτώσουν από τους… vegan!

Σε άλλο επίπεδο έχει φτάσει η κόντρα των vegan με τους κρεοπώλες, με τους τελευταίους να φτάνουν στο σημείο να προσλαμβάνουν εταιρεία security, για να γλυτώσουν από τη μανία τους! Αυτό αποφάσισε ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βόρειας Γαλλίας για αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς τέσσερις ενώσεις vegan έχουν προαναγγείλει δράσεις κατά των κρεοπωλών.

«Τέσσερις ενώσεις vegan ανακοίνωσαν δράσεις εναντίον των καταστημάτων μας το Σάββατο και δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε και να περιμένουμε στωικά τις ενέργειές τους ή ακόμη να κλείσουμε τα καταστήματά μας, για να προστατευθούμε. Οπότε θα προστατεύσουμε οι ίδιοι τα καταστήματά μας με μια ιδιωτική εταιρεία security. Αυτό, να το γνωρίζετε, δεν είναι φυσιολογικό, αλλά απαραίτητο», τόνισε ο Λοράν Ριγκό σε ανακοίνωσή του.

Η Βαλερί Καρέελ, υπεύθυνη ενός κρεοπωλείου στη Λιλ, που βανδαλίστηκε το Μάιο, δήλωσε πως “έχουμε ζητήσει από μια ιδιωτική εταιρεία μια περιπολία να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας του Σαββάτου μπροστά από το κατάστημά μας, όπως και τη νύκτα του Σαββάτου προς Κυριακή”.

Αστυνομικές πηγές πάντως αναφέρουν πως “προς το παρόν δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την ενδεχόμενη πραγματοποίηση διαδηλώσεων από υποστηρικτές των vegan αυτό το Σαββατοκύριακο”.

Τους περασμένους μήνες έξι άνθρωποι συνελήφθησαν για βανδαλισμό εναντίον εννέα καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και κρεοπωλεία, στην περιφέρεια της Λιλ. Μία από τους συλληφθέντες είναι μια 21χρονη γυναίκα, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 14 Δεκεμβρίου.

Από την αρχή της χρονιάς η Γαλλική Συνομοσπονδία Κρεοπωλών – Αλλαντοπωλών, Προμηθευτών (CFBCT) έχει καταγράψει «δώδεκα περιπτώσεις καταστημάτων, που βανδαλίστηκαν με συνθήματα από αντισπισιστές» και «πολλές δεκάδες» άλλες ζημιές με «ψεύτικο αίμα» ή αυτοκόλλητα. Οι αντισπισιστές είναι αντίθετοι στην ιεραρχία μεταξύ των ειδών και κυρίως μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων.

*****

Βιετναμέζος ψάχνει Ελληνίδα νύφη και γκρέμισε το ίντερνετ

Σίγουρα ο Simonn Nguyen δεν φανταζόταν πως το βίντεο, στο οποίο εκφράζει την αδυναμία του στις Ελληνίδες, θα γινόταν viral. «Η ανταπόκριση από τους ανθρώπους ήταν απίστευτη», δήλωσε ο Simonn Nguyen στο Neos Kosmos. «Ο λογαριασμός μου έχει γεμίσει αιτήματα φιλίας και υποστήριξης από την ελληνική κοινότητα σε όλη την Αυστραλία και το λατρεύω», σημείωσε ο φοιτητής, που ζει στο Σίδνεϊ.

Ο 21χρονος φοιτητής από το Βιετνάμ, που μετανάστευσε στην Αυστραλία με την οικογένειά του, όταν ήταν λίγων μηνών, εκφράζει την επιθυμία του για Ελληνίδα νύφη.

«Είμαι Ασιάτης, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μη μου αρέσει στους Έλληνες. Εκτός από ένα πράγμα. Ότι δεν έχω καταφέρει να βρω Ελληνίδα νύφη».

Η επαφή του με τον ελληνικό πολιτισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με τις επισκέψεις στη δουλειά της μητέρας του.

«Πήγαινα από το σαλόνι ομορφιάς, όπου εργαζόταν η μητέρα μου. Μεγάλωσα εκεί μέσα και μου άρεσε να κάνω παρέα με τις Ελληνίδες πελάτισσες της μητέρας μου. Μου έλεγαν ιστορίες για το παρελθόν, με μάθαιναν τη γλώσσα και μου έμαθαν το ελληνικό φαγητό. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει, είναι να πείσω μια από αυτές τις υπέροχες γυναίκες, να μου επιτρέψουν να παντρευτώ μια από τις κόρες ή εγγονές τους. Όποτε ρωτάω, δεν παίρνω ένα άμεσο όχι, γιατί βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι είμαι καλό παιδί, αλλά δεν μπορούν να δώσουν την ευλογία τους με όλη τους την καρδιά. Αν δεν ήσουν Ασιάτης Simonn, μου λένε, αλλά ακόμα ελπίζω ότι ίσως τώρα, που το βίντεό μου έγινε viral, θα είμαι αρκετά τυχερός. Διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτώ να εγκαταλείψω το όνειρό μου να παντρευτώ μια ελληνική οικογένεια».

*****

«Ζητούνται δοκιμαστές κάνναβης, μισθός ικανοποιητικός»!

Αναζητούνται «ερασιτέχνες» της κάνναβης, για να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες, μισθός ικανοποιητικός: αυτή η αγγελία που δημοσιεύτηκε από μια εταιρεία marketing του Τορόντο στον Καναδά, προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων υποψηφίων σε διάστημα λίγων ημερών.

Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, η προσφορά μιας θέσης εργασίας μερικής απασχόλησης που έκανε η εταιρεία AHLOT, δεν έμεινε απαρατήρητη: προτείνει σε έξι «ερασιτέχνες» να τους πληρώσει 50 δολάρια την ώρα, με ανώτατο όριο 12 ώρες το μήνα, για να δοκιμάζουν τις νέες ποικιλίες μαριχουάνας.

Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν, να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.

Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής», που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί (θα) έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

*****

Κασέτες, δισκέτες και βιντεοκασέτες μετατρέπονται σε τέχνη

Οι βιντεοκασέτες, οι δισκέτες και οι κασέτες για μαγνητόφωνο μπορεί να μας θυμίζουν τα νιάτα μας, αλλά εν έτη 2018 είναι μάλλον ξεπερασμένες τεχνολογίες και ειδικά από τη νέα γενιά θεωρούνται ούτε λίγο ούτε πολύ ως ρετρό! Ένας καλλιτέχνης όμως παίρνει αυτές τις ξεπερασμένες τεχνολογίες και τις μετατρέπει σε τέχνη.

Ο Nick Gentry χρησιμοποιεί όλες τις ξεπερασμένες τεχνολογίες και τις διατηρεί με το δικό του τρόπο στο χρόνο. Μάλιστα θεωρεί ότι με το έργο του, τους δίνει νέα διάσταση, χωρίς να αφαιρεί το συναίσθημα, το οποίο “είναι πολύ δύσκολα να περιγραφεί μόνο με λόγια”.

*****

Η ζηλιάρα ξανθιά σύζυγος…

Διαβάζει αμέριμνα ο σύζυγος την εφημερίδα στο σαλόνι, ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η ζηλιάρα ξανθιά σύζυγος και χωρίς να του πει τίποτα, του δίνει ένα χαστούκι.

«Τι έπαθες, τρελάθηκες;» της λέει αυτός.

«Τι είναι αυτό το χαρτάκι που γράφει Λεϊλά; Ποιά είναι αυτή;», τον ρωτάει εκνευρισμένη.

Αυτός δαγκώθηκε και προσπάθησε να τα μπαλώσει:

«Βρε αγάπη μου, δεν θυμάσαι που είχαμε πάει στον ιππόδρομο την Κυριακή; Λεϊλά ήταν το όνομα του αλόγου που πόνταρα.»

«Και ο αριθμός που υπάρχει από κάτω;» ζητάει διευκρινίσεις η ξανθιά.

«Είναι ο αριθμός της ιπποδρομίας αγάπη μου», της λέει αυτός πειστικά.

Πείθεται η ξανθιά και του ζητάει χίλια συγνώμη, βέβαιη πια πως ο άντρας της, είναι πιστός και πως αυτή έκανε το λάθος.

Tην άλλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού, το σηκώνει η ξανθιά και φωνάζει στο σύζυγο:

«Αγάπη μου, το άλογό σου στο τηλέφωνο…»


Simonn Nguyen
χρήση κάνναβης
Κασέτες, δισκέτες και βιντεοκασέτες μετατρέπονται σε τέχνη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής